Herkese merhaba. En kısa sürede doktora gideceğim zaten ama bu gece rahat uyumak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Bende psödetümör serebri hastalığım var. Dün de kesinleşmemesine rağmen polikistik over olabileceğim söylendi kan tahlillerini bekliyorum.
Derdime geleyim;bugün muayyen günümün son günüydü. Duş alırken sağ göğsümde aşağıdan yukarı doğru dış kısımda acı hissettim. Tekrar aynı hareketi yapınca acı olmadı. 2 dk sonra tekrar yaptığımda yine acı hissettimm.(batma şeklinde) Hareketi hemen tekrar edince acı olmuyor fakat bir kaç dakika sonra tekrarladığımda tekrar acıyor. Elime herhangi bir doku sertlik şişlik vs gelmiyor.
Başınıza böyle bir şey geldi mi ? Kötü bir şey olabilir mi? Boşuna mı panik yapıyorum gece gece? Hastalık konusunda biraz fazla hassaslaştım.
Yanlış anlamayın teşhis koymanızı falan istemiyorum sadece başınıza geldiyse benzer bir şey paylaşmanızı rica ediyorum.
Artık başka bir hastalığı daha nasıl kaldırırım bilmiyorum.
Şuan aklıma binbir türlü şey geliyor.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
içinizi rahatlatır mı bilmem ama ağrı ile başvuran hastalarda tümör çıkma ihtimali ciddi anlamda düşük.
Yani ağrı bir kanser belirtisi "genellikle" değildir.
canım benimde gögsümde sürekli olan bi agrı var. ama bende kistler var elime geliyor iki gögsümde de. homojen kistler. aşırı acı var. doktora baktırdım neyseki temiz çıktı. agrı olursa korkma asıl agrımayanlar kötü huylu çıkıyor demişti sinsi ilerliyor demişti. umarım seninkide öyledir geçmiş olsun
içinizi rahatlatır mı bilmem ama ağrı ile başvuran hastalarda tümör çıkma ihtimali ciddi anlamda düşük.
Yani ağrı bir kanser belirtisi "genellikle" değildir.
canım benimde gögsümde sürekli olan bi agrı var. ama bende kistler var elime geliyor iki gögsümde de. homojen kistler. aşırı acı var. doktora baktırdım neyseki temiz çıktı. agrı olursa korkma asıl agrımayanlar kötü huylu çıkıyor demişti sinsi ilerliyor demişti. umarım seninkide öyledir geçmiş olsun
Annemden bildigim kadariyla kanser kedini belli etmez..sinsi..
Kanser oldugunda ilk zamanlar biyerin agrimazmis o yuzden ya baska bisi icin hastaneye gittiginizde tesaduf ogrenirmissiniz yada ilerler cokcok sonra ogrenirmissiniz.. o zamanda cok gec olabilirmis ablacik ..
Annemden bildigim kadariyla kanser kedini belli etmez..sinsi..
Kanser oldugunda ilk zamanlar biyerin agrimazmis o yuzden ya baska bisi icin hastaneye gittiginizde tesaduf ogrenirmissiniz yada ilerler cokcok sonra ogrenirmissiniz.. o zamanda cok gec olabilirmis ablacik ..