• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Youtube ve Facebook kapatılabilir!

cetrina

Aşkmış adı oğullarımın
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
6.316
9.382
148
35
Youtube ve Facebook kapatılabilir! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tartışmalı İnternet yasasına tepkiler henüz dinmemişken, Youtube ve Facebook gibi sitelerin kapatılabileceğini söyledi. Bir televizyon programında konuşan Erdoğan, "O alanda 30 Mart’tan sonra atacağımız başka adımlar var. Mesela bazıları Youtube, Facebook'la ilgili bazı şeyler söylüyorlar. Yani o konularda acaba dünya ne der, şu ne der, bu ne der? İnanın benim ve bazı arkadaşlarımın bu konuda kararlığımız var. Yani biz bu milleti Youtube, Facebook’a bilmen şuraya, buraya yediremeyiz. Atılması gereken adım neyse biz bu adımı en kesin hatlarla atacağız. Kapatılmaları da dahil" dedi. (Alıntıdır)

Yayınlanan Haber
http://www.evrensel.net/haber/79812/youtube-ve-facebook-kapatilabilir.html#.UxmdnNGYbIU

az önce haberlerde gördüm şok oldum ya
internet devri de bitsin teknolojiye ne gerek var!

bu konu turkıye gundemı bölümünde açıldı..

bdv de konuşulamıyor..

kadın dayanışması var hepsi birbirine akıl verip, gözünü açıyor diye, yarında kk kapatılırsa şaşırmam....
:50:

anladım canım valla yeni gordum daha haberi şaşkınlığıma verin:42:

burda hergün bi konu açılıyor.. yok kocam face.de şu kadınla yazıştı.. yok kocam youtube.da şu erotik klibi izledi vs.... başbakanımız bizim için çalışıo kızlar bu kadar abartmayın:1::1::1:

şaka bir yana... bunlar yakında interneti de komple yasaklar:47:

ahhh kızlarr ahhhh dicek çok şey var ama işte bugünkü durumumuz bu malesef:ssz:

face yüzünde yıkılan yuvaları, yada yıkılmayan ama şiddetli sarsılan yuvaları, gururu kırılan, depresyona giren, kendini eşine karşı yetersiz gören, bunalıma girip çocuklarıyla bile yeterince ilgilenemeyen, hayata küsen kadınları kk da açılan konuları düşününce acaba iyimi olurki diye düşünmeden edemiyorum.

Back
X