- 6 Temmuz 2020
- 21
- -14
- 36
- 25
- Konu Sahibi hayalperestt60
bugün yeğenimin canı sıkılmıştı ben de kendi telefonumdan komik hayvan videoları açıp ona verdim. bir süre sonra kontrol etmeye geldiğimde izlediği şey garip geldi telefonu aldım baktım fare öldürme videosu izliyor biliyosunuzdur youtubeda video bitince sıradan rastgele başka bi video başlıyo. fare öldürme dediğim de bunu oyun gibi yapmışlar biraz baktım elektrikli labirent yapan suya atıp ölmesini bekleyen oyuncak arabayla ezen dönen çark yapıp ucuna jiletler bağlayan daha bir sürü şey oyun gibi gösteriyolar hayvanı öldürmeyi
ayrıca telefonumda youtube hesabı da bağlı değil yani bu videolarda yaş sınırlaması bile yok. yeğenimin izlediği videonun 1,5milyon izlenmesi vardı bir hayvan videosu açsanız 2-3video sonra karşınıza böyle şeyler çıkması çok normal küçük çocuklar burdan görüp etkilenebilir bunu geçtim kendim de üzüldüm kötü hissettim. aramaya yazınca bu tarzda o kadar çok kanal var ki hepsinin de ciddi izlenmeleri var bu insanlar eziyet ederek öldürmek için fareleri çiftleştiriyor sonra bunları videoya alıp para kazanıyor youtube da bu psikopatlara yardım ediyor. videoları şikayet etsek kaldırırlar mı? twitter insta fenomeni olsam kendim paylaşırdım da azıcık takipçimle pek bişey yapabiliceğimi sanmıyorum 
bu arada fare diyip geçmeyin onlar da can. bir arkadaşımda ev faresi vardı o kadar canayakın ve şirinler ki asla ısırmıyolar ve çok akıllılar köpekler gibi eğitilebiliyolarmış ve arkadaşımı tanıyodu.

bu arada fare diyip geçmeyin onlar da can. bir arkadaşımda ev faresi vardı o kadar canayakın ve şirinler ki asla ısırmıyolar ve çok akıllılar köpekler gibi eğitilebiliyolarmış ve arkadaşımı tanıyodu.
Son düzenleme: