• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoyko besik alan varmi

İlk oglumda almıştım hala taş gibi şimdi yine gebeyim onu kullanacağım ben memnun kaldım

En uygun fiyatlı beşiği aldım bir sıkıntı yok şimdilik. Ama 3 aydır kullanıyoruz. Canım bazen bebekler her şeyi sevmiyor. O yüzden çoğu şey elinde patlayabilir.mesela tanıdığımın çocuğu beşikte yatmadı. Anakucaginda yatmis aylarca. Bende biraz rahat ederim diye anakucagi aldım hiç beğenmedi.😅😅 yakınında tanıdığın varsa onlardan isteyebilrisn

En uygun fiyatlı beşiği aldım bir sıkıntı yok şimdilik. Ama 3 aydır kullanıyoruz. Canım bazen bebekler her şeyi sevmiyor. O yüzden çoğu şey elinde patlayabilir.mesela tanıdığımın çocuğu beşikte yatmadı. Anakucaginda yatmis aylarca. Bende biraz rahat ederim diye anakucagi aldım hiç beğenmedi.😅😅 yakınında tanıdığın varsa onlardan isteyebilrisn
Cevremde kimse yok maalesef park yatak alacagim ama çok pahaliyada almak istemiyorum umarım bulurm

Back
X