yozgat şifa hastanesinde doğum yapan var mı?

allah razı olsun...

nazmiye hanımda gördüğüğm kadarıyla çok fazla randavu saati dikkat edilmiyo... ahbabı olanlar felan gelince zaten hepten sıra gelmek bilmez...

allah razı olsun...

nazmiye hanımda gördüğüğm kadarıyla çok fazla randavu saati dikkat edilmiyo... ahbabı olanlar felan gelince zaten hepten sıra gelmek bilmez...

evet haklısın eşimde dio bide nuraya gidelim bakalım o nasıl yaklasacak nasıl biri begenmezsen gene nazmiyeye gidersin dio

evet haklısın eşimde dio bide nuraya gidelim bakalım o nasıl yaklasacak nasıl biri begenmezsen gene nazmiyeye gidersin dio

eğer içine sinmiyorsa dene bir bak onada diğer önlüüklü resimi bayan varya yeni gelen onu ben araştırmıştım herkes bayağı memnunmuş

benim doğum yaptığı gün olan ekip süperdi... ama ertesi gün taburcu olrkenki ekiple tarşıttık ondan sora normale döndüler...odalar tek kişil lavabosu felan içinde normal yani cnm

buda şans tabi inşallah bnm dogumumda da ekip iyi olur yoksa kafayı yerim :D ilk bebek olunca insan nasıl herseyi düşünüo :)

Ben de Yozgata gelicem doğumdan yaklaşık bir ay önce inş.. Şifa hastanesin de yapmayı planlıyorum ama bilgim yok tam olarak.. hangi dr iyidir ortam nasıl.. normal doğum da nasıllar gibi bilgilere ihtiyacım var açıkcası...

Back
X