Ben ne kadar ameliyat ücreti verdiğinizi merak ediyorum benimde burnumda kırılma ve et var aynı doktoru ailem orda olduğu için tercih edicem ücret ve ameliyat öncesi sonrası süreç konusunda aydınlatırsanır çok mutlu olacağım.
Ben ne kadar ameliyat ücreti verdiğinizi merak ediyorum benimde burnumda kırılma ve et var aynı doktoru ailem orda olduğu için tercih edicem ücret ve ameliyat öncesi sonrası süreç konusunda aydınlatırsanır çok mutlu olacağım.
mrhba canm 600 tl hastane aliyor onu da tabi sosyal guvencen varsa ama takip ettiysen beni revizypn olucam ben sirf estetik oldum ben bu ucrette o yuzden burun sirtim fazla oyulmus ucunda kikirdak var fazlalik bide burnum coktu daha iyi dusunmeni tavsiye ederim
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu doktoru önermiyosun benim burnum çok büyük değil sadece kemer var ama nefes alamama sorunum var çoook kararsızım ve çok korkuyorum anlaşılan başka doktor araştırıcam halbuki forumda aynı doktorla ilgili olumlu yorumlar vardı demekki kişye göre değişiyo,peki sen çok mu küçük burun istemiştin de doktor burun kemerini o kadar oydu çok geçmiş olsun senin için gerçekten çok üzüldüm aynı doktora mı düzeltme yaptırcan nasıl tekrar güvenecen ?