Yuh 3 gün oldu demeyin lütfenn.. :(

behaftet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
103
0
26
Ankara
yuh 3 gün oldu olmadı diyebilirsiniz ama hoşlandığımı söylediğim kişiyle birlikteyim dünden itibaren.. dün aksam bulustuk biraz gezdik hadi gidelim dedi nereye demeye kalmadan lise günlerinde bir heyecanla kaçtığımız ankara kalesinde bulduk kendimizi.. ankarayı izledik tüm ihtişamıyla..sonra konustuk ama çookk çoook çoook uzun konustuk o konustu ben dinledim.. ben konustum o dinledi.. mutluyum şimdilik hatta daha çok huzurlu onun yanında en tehlikeli yerlerde bile ailemin yanında hissettiğim güveni hissediyorum.. ve aklımda hiç acabam yok.. hani daha erken bağlanma derler ya.. acayip sevesim acayip bağlanasım acayip aşık olasım var bu adama... hani sonunda üzse bile beni bu adam üzmeli diyorum garip bi şekilde...

HERŞEYİN HAYIRLISI BU HAYATTA.......

"Bazen dil, gönlün hissetiklerini kelimelere dökemez
Eğer sevdiğinin yanındaysan
Konuşmak zaten gürültüden başka bir şey değildir..." demiş senarist :9:

Hakkınızda hayırlısı olsun. :51:

sss oyle seyler soyleme. ne o nede baska bi adam uzmesin seni :D
ama aski da doyasiya yasa..
o birinin yaninda guven duygusunu ben cok ozledim..
cok yalnizim len :14:

Öncesinden tanıyor musun bilmiyorum ama sen akışına bırak aşkı doya doya yaşamaya çalış.
Temkinli davranmayı da elden bırakma derim ama çok fazla tanımıyorsan yani.

sss oyle seyler soyleme. ne o nede baska bi adam uzmesin seni :D
ama aski da doyasiya yasa..
o birinin yaninda guven duygusunu ben cok ozledim..
cok yalnizim len :14:

o birilerinin yanındaki güven duygusunu en yakın zamanda kazanman dileğiyle... ben çok mutluyum yaa.. sende ol inşallah..

Öncesinden tanıyor musun bilmiyorum ama sen akışına bırak aşkı doya doya yaşamaya çalış.
Temkinli davranmayı da elden bırakma derim ama çok fazla tanımıyorsan yani.

beni ilk öpen adam :)) lise 2 de beraberdik 16 yasındaydım işte.. şimdide 21im sürekli konusuyoduk ara ara denedik olmadı ama bu seferki farklı galiba düşünceler oturdu..

beni ilk öpen adam :)) lise 2 de beraberdik 16 yasındaydım işte.. şimdide 21im sürekli konusuyoduk ara ara denedik olmadı ama bu seferki farklı galiba düşünceler oturdu..

O zaman ne güzel içindeki kuruntuları atıp doya doya aşkını yaşa ilkler unutulmaz bırakılmazmış hem seninkide o hesap :)
çok mutlu olursunuz inşallah

O zaman ne güzel içindeki kuruntuları atıp doya doya aşkını yaşa ilkler unutulmaz bırakılmazmış hem seninkide o hesap :)
çok mutlu olursunuz inşallah

AMİN...şuan burda yağmur yağıyo hava da soğuk benı bekliyor benm daha çıkmama 1bucuk saat var erkenden geldim ne bilim beklemekte güzel falan diyor.. hasta olmaz inşallah :)))

Back
X