Ay yok artik ya, resmen yurutmusler
Bir arkadasimin Iphone telefonu var ve her ay asiri yuksek miktarlarda internet harciyor telefon. Ama sizinki akillo telefon da degilmis ve 1 dk icerisinde olmasi sasirtici.
Belki bir pakete falan uyeydiniz tl yukleyince paket yenilendi? Benim onceki telefonum da surekli kontor yerdi, yukledigim an yarisi giderdi yukledigimin
Evet zaten üyeydim belli bir tarifeye ama zaten her ay 1-2 gün gecikmeli de olsa kontör yüklerdim ve tarifem kendiliğinden yenilenirdi bu defa 1 aydır telefonum kapalı ve açıp da kontör yükler yüklemez karşılaştığım manzara buYani tarifem yenilenmediği gibi liralarım puff:18:
Daha önce de böyle bir durumla karşılaşmadım
dediğiniz gibi resmen yürüttüler
Canım önce döküman göndermelerini iste ve telefonda dava açacağını soyle ve tüketici haklarına basvur
Bence bir uyenin de dedigi gibi dava acicam falan diyin. Musteri hizmetleri insana yardim etmek icin degil sinir etmek icin kurulmus zaten ya. Biz de internetle ilgili hep problem yasiyoruz. Dokumanlarinizi falan isteyin nerden gitmis o kadar para
Bu aralar bikaç tanıdığımın da başına geldi bu durum
paraya susamışlar bu aralar anlaşılan
Dediğinizi yapıcam teşekkürler
Anlamadigim sey, zaten kac milyon aboneleri var yeterince para kiriyorlar milletin uc bes kurusuna dokunmayin bari. Turkcellin kazigindan cok cektim ben. Artik vodafoneluyum en azindan kaziklansam bile hesapli kaziklanicam
Ben de turkcellzedelerdenimAma şükür kurtuldum şimdide hesaplı kazıklanıyorum işte
Buna da sukur
Bunlara da şükür edecek kıvama geldik tövbe yarabbim
Zaten her yerden bir kazik yiyorum su ogrenci halimle, okulda yemek 10 lira, okul kitaplarimin en ucuzu felaket, okul malzemelerim her ay bir servet kadar ediyor. Fakirlikten ölünmüyor cok sukur ki
Doğru tahminAklımda birden mimarlık bölümü canlandıO bölümün masrafı çok oluyor ama yemek hakikaten pahalıymış yemekhane falan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?