Yüklediğim kontörlerim 1 dakikada sıfırlandı!

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Merhaba hanımlar hepinizin bayramını şimdiden kutlarım öncelikle

Ben kontörlü hat kullanıyorum ve her ay 19 tl lik bir kampanyadan faydalanıyordum ancak yaklaşık 1 aydır telefonum kapalıydı bu yüzden lira yükleme ihtiyacı duymamıştım

Dün önce 20 tl sonra 10 tl olmak üzere 30 tl yükledim

Fakat son yüklememden sonra aradan daha 1 dakika geçmeden bir mesaj geldi 35550000 byte internet harcamışım ve liralarım sıfırlanmış!!

Gözlerime inanamadım çünkü bu kadar kısa sürede nasıl o kadar internet kullanmış olabilirim?

Ayrıca kullandığım telefon android değil video bile izlenmiyor internet namına güncelleme yapacak bir tek whatsapp uygulaması var onun da o kadar liraya mal olması imkansız

Müşteri hizmetlerini aradım aynen izah ettim ama nafile kullanmışsınız diyor başka birşey demiyor

Telefonum uzay mekiği değil beyefendi 1 dakika geçmeden yüzlerce siteye girmiş olmam lazım bu kadar harcama yapabilmem için dediysem de nuh dediler peygamber demediler..

Soruma gelecek olursak ben parasında değilim ama bu şekilde enayi yerine konulmuş olmak çok zoruma gitti bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum
Liralarımı nasıl geri yükletebilirim? Ya da dava açsam bir sonuç alır mıyım sizce?

Ay yok artik ya, resmen yurutmusler

Bir arkadasimin Iphone telefonu var ve her ay asiri yuksek miktarlarda internet harciyor telefon. Ama sizinki akillo telefon da degilmis ve 1 dk icerisinde olmasi sasirtici.

Belki bir pakete falan uyeydiniz tl yukleyince paket yenilendi? Benim onceki telefonum da surekli kontor yerdi, yukledigim an yarisi giderdi yukledigimin

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım önce döküman göndermelerini iste ve telefonda dava açacağını soyle ve tüketici haklarına basvur

Evet zaten üyeydim belli bir tarifeye ama zaten her ay 1-2 gün gecikmeli de olsa kontör yüklerdim ve tarifem kendiliğinden yenilenirdi bu defa 1 aydır telefonum kapalı ve açıp da kontör yükler yüklemez karşılaştığım manzara bu Yani tarifem yenilenmediği gibi liralarım puff:18:
Daha önce de böyle bir durumla karşılaşmadım

dediğiniz gibi resmen yürüttüler

Bence bir uyenin de dedigi gibi dava acicam falan diyin. Musteri hizmetleri insana yardim etmek icin degil sinir etmek icin kurulmus zaten ya. Biz de internetle ilgili hep problem yasiyoruz. Dokumanlarinizi falan isteyin nerden gitmis o kadar para

Canım önce döküman göndermelerini iste ve telefonda dava açacağını soyle ve tüketici haklarına basvur

Değil mi? benim de aklıma gelmişti ama belki daha önce başına böyle birşey gelip de dediğiniz yöntemi uygulayan var mıdır diye merak ettim
teşekkürler yorumunuz için

Bence bir uyenin de dedigi gibi dava acicam falan diyin. Musteri hizmetleri insana yardim etmek icin degil sinir etmek icin kurulmus zaten ya. Biz de internetle ilgili hep problem yasiyoruz. Dokumanlarinizi falan isteyin nerden gitmis o kadar para

Bu aralar bikaç tanıdığımın da başına geldi bu durum

paraya susamışlar bu aralar anlaşılan

Dediğinizi yapıcam teşekkürler

Bu aralar bikaç tanıdığımın da başına geldi bu durum

paraya susamışlar bu aralar anlaşılan

Dediğinizi yapıcam teşekkürler

Anlamadigim sey, zaten kac milyon aboneleri var yeterince para kiriyorlar milletin uc bes kurusuna dokunmayin bari. Turkcellin kazigindan cok cektim ben. Artik vodafoneluyum en azindan kaziklansam bile hesapli kaziklanicam

Anlamadigim sey, zaten kac milyon aboneleri var yeterince para kiriyorlar milletin uc bes kurusuna dokunmayin bari. Turkcellin kazigindan cok cektim ben. Artik vodafoneluyum en azindan kaziklansam bile hesapli kaziklanicam

Ben de turkcellzedelerdenim Ama şükür kurtuldum şimdide hesaplı kazıklanıyorum işte

Benimde 20 kiram gitmişti bir kere.
Aveaydi sanirim o hattim .
Tam emin değilim bugüne kadar 20 sen fazla numara kulkandim

Zaten her yerden bir kazik yiyorum su ogrenci halimle, okulda yemek 10 lira, okul kitaplarimin en ucuzu felaket, okul malzemelerim her ay bir servet kadar ediyor. Fakirlikten ölünmüyor cok sukur ki

Aklımda birden mimarlık bölümü canlandı O bölümün masrafı çok oluyor ama yemek hakikaten pahalıymış yemekhane falan yok mu?

hepsi sömürüyorlar zaten.. yalnız hattınız kapalı bile olsa biriken telsız kullanım ucretlerını bır kerede alıyorlar
her ay 2 tl kesılıyor benden 1.68 gibi birsey yani. onları tl yuklemedıgın aylarınkıyle bırlıkte alıyorlarmıs:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…