yüksek ates,mide bulantısı,kusma ve bóbrek ağrısı

portakalcicegininaski

eşimin aşkı, oğlumun annesiyim.
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
49
53
38
35
6aylık hamileyim oglum olacak insallah. İlk 4ay mide bulantılarım kusmalarım cok zor gunler gecirdim hastaneden eve gelememistim cok şükür zamanla azaldı bulantılarım ancak son 2 haftadır sag bobregimde agrı var doktor bebek buyudukce baskı yapıp sıkıstırır demisti buna alısmaya calısırken idrar yolu enfeksiyonu çıktı buda ateşlenmeme ve mide bulantılarımın tekrarlamasına neden oldu gunlerdir yataktan kalkamiyorum gebelikten dolayida ilaç vermiyo doktor. Bu durumu yaşayan var mi lutfen yardımcı olun :(

ben hamileyken böyle bir şey yaşamadım ama sık idrar yolu enfeksiyonu olurdum. Senin de şikayetlerinin sebebi belliymiş ztn. İdrar yolu enfeksiyonu yada taş düşürme mide bulantısı da yapar, ateş de yapar.. İlaç kullanamazsın ama bol bol su içebilirsin. Hiç birşey yiyemezsen de su içmeye çalış bol bol şu sıra..Bir de ben idrar yolu enfeksiyonu olduğumda ilaç kullanmak istemediğimde maydonozu kaynatıp suyunu içiyordum, iyi geliyor, vücudu temizliyor ama şimdi hamilesin uygun olur mu çok emin değilim. Yanlış da yönlendirmek istemem. Bir araştır, eğer sakıncası yoksa içersin. Tadı biraz kötü oluyor ama burnunu kapa bir seferde iç, bişey olmaz :9::9:

Back