- Konu Sahibi princes_Pocahontas
56 kiloyum, boyum 166
ayak ve kol bileklerim çok ince, bilekten yukaruya doğru çıktıkça kalınlaşıyor fakat kötü görünmüyor yinede ... ama ben takıyorum... benim rahatsız olduğum kısmım karın bölgem...
sırtımda ve karın bölgemde fazlalıklarım var çok bariz değil ama ben ahatsz oluyorum
ve spora başlayacağım ama bir türlü başlayamıyorum... Çok bariz değiller tabi çıplakken belli oluyor fazlalıklarım
bel kısmımda simitim var malesef ve bu yüzden bikini giyemiyorum
Göğüslerimde biraz sarkık duruyor ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ben çok takıntılı biriyim aşırı derecede.... Tatil yöresinde yaşıyorum ve denize bikini giyemediğim için gitmek istemiyorum.. mayo giymek de istemiyroum... bu cumartesi denize gitmeyi düşünüyorum fakat yine mayo giymek istemiyroum... Bikini giymek istyorum ama benim bikiniler bel kısmımı lök diye çıkartıyor
internette gezinirken yüksk bel bikini modelleri gördüm fakat kimsede yüksek bel bikini görmüyorum plajda
giyince dikkat çekmekte istemiyroum... sizce bu bikiniler nasıl??? ve burada böyle modeller satılmıyor, internette hangi sitede bulabilirim acaba??

ayak ve kol bileklerim çok ince, bilekten yukaruya doğru çıktıkça kalınlaşıyor fakat kötü görünmüyor yinede ... ama ben takıyorum... benim rahatsız olduğum kısmım karın bölgem...