Merhaba 8 kasımda akşam saat 4 te kan verdim beta ölçtürdüm 163 çıktı değer adet başlangıç tarihim 9 ekimdi bugün sabah 8 de tekrar kan verdim 396 olmuş değer çok mu yüksek acaba 1 tane de kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum bu defa da bir sorun çıkmasından bilgisi olan var mı
Merhaba 8 kasımda akşam saat 4 te kan verdim beta ölçtürdüm 163 çıktı değer adet başlangıç tarihim 9 ekimdi bugün sabah 8 de tekrar kan verdim 396 olmuş değer çok mu yüksek acaba 1 tane de kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum bu defa da bir sorun çıkmasından bilgisi olan var mı
Hayır canım ben ilk kan verdim 106 çıktı 2 gün sonra verdim 224 çıktı 2 gün sonra verdim 481 çıktı değerler çok iyi dedi doktor ikiz olabilme şansı mi var acaba
Yani ben anlamadım 8 Kasım da verdiniz 163 çıktı bugün yani 6 gün sonra 396 mı çıktı?
Bence bir sorun var üzmek istemem ama 6 gün sonrasına göre bu değer çok düşük
Yani ben anlamadım 8 Kasım da verdiniz 163 çıktı bugün yani 6 gün sonra 396 mı çıktı?
Bence bir sorun var üzmek istemem ama 6 gün sonrasına göre bu değer çok düşük
Benim 33 haftadayım ıkız gebelıge hamıleyım tüp bebek yapmıstım .. ilk tek göründü kese sonra 2. Kese göründü ıkız gebelık cok cok cok zor 14 kılı vermıs 8. Ayına gırmeme ragmen hala kusmalarım devam ediyor . Rabbim hangısını uygun gormusse hakkında oo olsun hayırlı olsun