Yüksek hcg mol gebelik şüphesi

İlk haftalarda hcg yüksek olmasına rağmen rahimde yada kese üzüm salkımı gibi görüntü yok ona rağmen mol gebelikten süphelendi doktor aynı durumu yaşayan var mı?

bence başka doktora daha görün günümüz şartlarında tek doktorla karar vermek doğru olmuyo kendini üzeceğine bir doktora daha görünsen

bence başka doktora daha görün günümüz şartlarında tek doktorla karar vermek doğru olmuyo kendini üzeceğine bir doktora daha görünsen
Başka doktora gidecem zaten eski doktoruma. 1 hafta sonra gel dedi. Daha erken çoçuğu görmek için Altan bakmak istemiyor sağolsun o yüzden bekletiyor. Dün gittiğim doktora kalsaydı bu sabah gel Altan bakacam bide detaylı ultrason a gireceksin demişti. Gitmedim bende

Bide benim önceden 2 kürtajım olmuştu kan pıhtılaşması dan kaynaklı şimdi iğne kullanıyorum bu gebelikte 3. Kez hayal kırıklığı olacak diye çok korkuyorum

Yaa inşallah sağlıkla kucağınıza atlatırsınız bir sorun çıkmaz. Bu konuda bilgim yok ama ben sadece tek doktora gittiniz diye düşündüm o yüzden cevap verdim

Doğru diyorsunuz evet. Ama gerçekten çok zor Bi süreç bnm için sürekli kayıp olması şuan düşüncesi bile o kadar zor geliyor ki bana. İnsan Bi umut olsada yaşayan birilerinden birşeyler duyma ihtiyacı duyuyor.

Back
X