Yüksek Riskli İkiz Gebeler ..

Bir sey diyeyim mi bu arada cok su ici ce azaldi. Galiba haklisin zaman zaman hafifleryip agirlasan bi enfeksiyon soz konusu. Insallah ilerlemez bol su icicem zaten vucuduma ilac yukluyorym insallah ustune bu da eklenmez.

ben ılk gunden ıtıbaren gunde 3 lıtre su ıctım. ama gene de enfeksıyon oldum.onuda vajınadan kullandıgım progestan kapsullere bagladım.25. hftanın sonuna kdr progestan kullndım..enfeksıyon cıkınca drum agızdan al ılacı dedı de rahatladım. enfeksıyo dönemınde suyu 4 ltye cıkardım. su hem enfeksıyon hemde amnıyo sıvısı ıcın sart..su anda da 4 lt ıcıyom.amnıyo sıvı azalmasın dıye..

ben ılk gunden ıtıbaren gunde 3 lıtre su ıctım. ama gene de enfeksıyon oldum.onuda vajınadan kullandıgım progestan kapsullere bagladım.25. hftanın sonuna kdr progestan kullndım..enfeksıyon cıkınca drum agızdan al ılacı dedı de rahatladım. enfeksıyo dönemınde suyu 4 ltye cıkardım. su hem enfeksıyon hemde amnıyo sıvısı ıcın sart..su anda da 4 lt ıcıyom.amnıyo sıvı azalmasın dıye..

Ben de progestani vajinadan aliyorum :( off ben o kadar icmiyorum ama bugum basladim icmeye ilk baslarda cok ictim ama o islemi yasadiktan sonra her seyi unuttum Neyse simdi tekrar ugrasicam. Troidlerimi kontrol ettiriken idrar yollarima da baktirtticam test yaptirtcam yine

Dr. Pyoloseptl verdi sabah oglen aksam :) ilac kolleksiyonuma bir yenisi daha eklendi ;))) insallah bunlarla kalsin da :) tedavi olsun hayirlisiyla biz bebeklerimle mutluyuz cok sukur. Annelerini seviyorlar hissediyorum :)) troidlerimi de hallettirirsem hic bir sorunumuz kalmayacak insallah.

Back
X