meldaaa Guru Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 201 4 316 44 İstanbul 9 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meldaaa #1 zır cahilim bu konuda bilen bildiğini paylaşsın biz de istifade edelim kulübümüzün nadide arkilerinden:) bekliorum (platform topuk özellikle...bunun ayakları acıtmayanı var mı)
zır cahilim bu konuda bilen bildiğini paylaşsın biz de istifade edelim kulübümüzün nadide arkilerinden:) bekliorum (platform topuk özellikle...bunun ayakları acıtmayanı var mı)
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 9.659 6.981 398 36 istanbul 9 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meldaaa #2 platform ayakları acıtmaz sadce duz taban veya bel agrısına sebeb olur hergun gıyılırse bence çok ince topuklu platform alma topuk kırılabılır ayagını burkabılırsın bıraz daha kalın topuklu platform al ayakların alıştıkça ince topuğa geçersin
platform ayakları acıtmaz sadce duz taban veya bel agrısına sebeb olur hergun gıyılırse bence çok ince topuklu platform alma topuk kırılabılır ayagını burkabılırsın bıraz daha kalın topuklu platform al ayakların alıştıkça ince topuğa geçersin
meldaaa Guru Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 201 4 316 44 İstanbul 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi meldaaa #3 tşk. canım ya ya ben diyorum acaba almasını mı beceremiyorum, ucuz diye anatomisi uygun olmayan akkibileri mi satınlaıorum die düşünüodum:44: gidip bide ayak muayenesi olim bari:80:
tşk. canım ya ya ben diyorum acaba almasını mı beceremiyorum, ucuz diye anatomisi uygun olmayan akkibileri mi satınlaıorum die düşünüodum:44: gidip bide ayak muayenesi olim bari:80: