- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
bu dilek.doğan öleli daha iki gun olmadi mi yaVan Büyükşehir Belediyesince İpekyolu Caddesi'nde yaptırılan "Dilek Doğan Parkı"nın açılış törenine katılan Yüksekdağ,
bu hdp teror orgutu degıl dıyenlerı goremedım hanı ???
nıye yoklar burda car car car
geldıklerı gıbı gıderlerşimdi gelirler dolu dizgin seviyeleriyle
devletin resmi bayramını çatır çatır kullanıyor olabilirler mi?bu hdp teror orgutu degıl dıyenlerı goremedım hanı ???
nıye yoklar burda car car car
devletin resmi bayramını çatır çatır kullanıyor olabilirler mi?
Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten. Ezelden beri bu topraklarda yaşa sen, sonra bağımsızlık istiyoruz de. Bir de terörle yap bunu.....bunu yazdım ve sildim bugün bile neler neler yazıyorlar bayram üzerinden bile öfke kusuyorlar.
azıcık gururları olsa ....devletin resmi bayramını çatır çatır kullanıyor olabilirler mi?
aslında acı bir gerçek var. Tarihin hiç bir dönemimde bir devlet olmadılar ki.azıcık gururları olsa ....
kımlıgını, saglıgını ,hızmetini ,egıtımını ,ulasımını,elektrıgını,suyunu, bilumum tum kitleri kullanıp sıgorta-bankasını kullanıp , iş sahıbı oluyorlar ekmegını zıkkımlanıyorlar ve geberdıklerınde bu ulkenın topragına gömuluyorlar :)
insan olan düşünür...
daha neler denırde....
ınsan hakları hatrına göz yumuyoruz işte...
yoksa bunları sürdürüp baska sehre tasınmasını engelleyıp devlet tum olanaklarını ceksın
ondan sonra görim kendılerını
bunlar hdp bınası taşlandıgında devlet nerde polısler nıye gelmıyor da dıyordu
yaktıkları işkence ettıklerı öldurduklerı polisler - askerler !!!!
beyın loblarının bırbırınden haberı yok kı???aslında acı bir gerçek var. Tarihin hiç bir dönemimde bir devlet olmadılar ki.
Şimdi bizim topraklarımızda hangi hakla ve nasıl özerklik ilan ederler ki?
Düşün komşunun evine gidiyorsun artık burası benim diyorsun. Çık buradan diyorsun.
Olacak şey mi?
bu kadar aleni gösteriyorlar kendilerini..beyın loblarının bırbırınden haberı yok kı???
hadı bazıları vardır kendılerını bılmez, beyınlerı yıkanmıs ,cahıldır ...okadar cahıldırkı acırsın ,üzülürsün... onlarıda oyle kabul edersın.bunlar oyle ıste.
gercekden ciddiye almamak gerek bunları
sımdı haberlerı ızlıyorum hdp den hıc kımse anıtkabır törenıne katılmamıs
bı orası temız kaldı cok sukur....
bu kadar aleni gösteriyorlar kendilerini..
biz anladık da anlamayanlar var hala yetkileri, dokunulmazlıkları tam takım yerinde duruyor.
Hakketten Tansu Çiller'i arar olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?