Yükselir mi

aynilnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
3
0
1
25
gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim 3 çıktı sizce gebelik oluşuyor mu tekrarlamam lazım mı ?

Eklentiler

• 0C75CCA5-F049-4934-B5A5-1950BEA3F7B5.webp
    0C75CCA5-F049-4934-B5A5-1950BEA3F7B5.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 34
gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan verdim 3 çıktı sizce gebelik oluşuyor mu tekrarlamam lazım mı ?
5 üzeri pozitif değerdir kanda, Ama idrarda pozitif çıkmış bazen idrar testleri yanıltabiliyor 2 gün sonra tekrar kan verin o zaman netleşir

Benim idrar testim böyleyken kan 401 çıkmıştı. Testte yanlışlık olmasın tekrar yaptınız mı?

Üç gün sonra yeniden kan verin değer yükselirse gebelik var demektir

canim benimde ayni boyle cikti ama ilk verdgim kanda cikmdi 5 gun sonra tekrar kan verdim onda pozotif cikti yani benimde omce idrarda cikti ne yazikki benim kimyaslla sonuclandi 3 gun once isallah senin degrlrin yukselir ve saglikli bir gebeligin olur

canim benimde ayni boyle cikti ama ilk verdgim kanda cikmdi 5 gun sonra tekrar kan verdim onda pozotif cikti yani benimde omce idrarda cikti ne yazikki benim kimyaslla sonuclandi 3 gun once isallah senin degrlrin yukselir ve saglikli bir gebeligin olur
İnşallah 🙏 şeninde hayırlısyla olurn

Back
X