Yumurcak tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
biliyorum ki burda bi çok anne var sormak istyorum:uhm:
sizde bnm gibi o kanalı izlemeye mahkummusunz :delphin:
bnm kız 7/24 izler oldu hmn hmn kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kızım uyumadığı müddettçe bize bu evde başka kanal izlemk haram oldumafoldumben
hatta atık aralrında bnm bile takip etiiğim çizgi filmler var:roflol:
örneğin mohikan cailou üçüzlerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
aynı dert bende de var. sabahtan akşama kadar oğlumun kanallarını (yumurcak,trt 4,luli)arasında gezinip duruyoruz. akşamda eşim geldimi kumanda direk onun eline geçiyor. tv izleme gibi bi zevkim kalmadı. hoş artık dizilerde bitti.....

benim kızımda gecen sene izlerdi bu yıl sıkıldı.
şimdilerde cn izliyo.
ben sınır koydum artık olmuyo böyle sürekli.:umursamaz:

çocuklar da haklı evde 4 duvar arasında
tek eğlenceleri özellkle kardeş de yoksa
onun için dedim yaa bnde oturup izliyorum onunla

benım kızda ızlıyordu hatta bende onunla ızlıyordum dedemız odasına kucuk tv ve bır uydu aldı rahatladık bu ara yumurcak ızlemıyoruz ıcımız dışımız wınx oldu bırde dvd koyduk odasına rahatladık yoksa sabah aksam aglıyordu arkadas yok dısarıda cıkmıyor fazla havalar sıcak napsın kuzum

saatimiz var bizim günde 2 saayi geçmiyo yumurcak izlemesi.yoksa tv ile kardeş gibi oluyo bizim oğlankaydirigubbakcemile3

biliyorum ki burda bi çok anne var sormak istyorum:uhm:
sizde bnm gibi o kanalı izlemeye mahkummusunz :delphin:
bnm kız 7/24 izler oldu hmn hmn kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kızım uyumadığı müddettçe bize bu evde başka kanal izlemk haram oldumafoldumben
hatta atık aralrında bnm bile takip etiiğim çizgi filmler var:roflol:
örneğin mohikan cailou üçüzlerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

aynen canım benimde k.oğlan hastası gündüzleri birlikte oturup seyreder oldum bende oğlumla takip ettiğim filmler
mohikan, cailou ,üçüzler,uzun kuyruk,
başa çıkamadık gitti eşim 2. uydu aldı da yatak odama taktık orada seyrediyora.s

bizdede sabah kalkınca ilk iş anne kayu diyen birine yumurcagı açmak 12.30dada makapaka sesleri yükseliyo evde haydi trtçocuk açılıyo onlar orda uyuyo benim oglanda uyumaya gidiyo akşama eşim geldigindede sen bütün gün izliyosun diyo ben degil oglun izliyo desemde inanmıyo malesf

Back
X