Yumurta akı gibi bir akıntım var..Sebebi ne olabilir ?

suaenvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
450
0
96
İçel Mersin
tüp bebek lucrin ve puregon kullanma aşamasındayım
daha dün kontrole gittim yumurtalar yavaş büyüyo dedi dr. en büyüğü 14 tü
amaaaa dün akşam yumurta akı gibi jel gibi bi akıntım oldu sabahta devam etti
zaten kaç gündür kasıklarım ağrıyodu
başına böle bişey gelen var mıııııııı:2::2::2::2:

İğnelerin kaçıncı günündesin? İğneleri kullanırken benim de devamlı akıntım olmuştu.

sağol canım içimi ferahlattın
peki souç ne oldu benim 10.günüm bugün
yumurtalıkların da baskı sızı varmıy dı

Benim maalesef olmadı şimdi ocağı bekliyorum yine deniycem. İlk denememde epey ağrım oldu kasıklarımda doktorum yumurtaların büyürken ağrı olması normal demişti. 11.gün horon testi yaptılar 12.gün gece yarısı çatlatma iğnesi vurdum. Sanırım senin de yarın kontrole gitmen gerekli, inşallah olur. Allah yardımcın olsun.

endişe etme arkadaşım, lucrin kullanırken yumurtan çatlamaz

inş dediğin gibidir hemşireyi aradım oda öle dedi ama %2 oranındada olabiliyormuş canım çok sıkkın
eğer çatladıysa tedavi iptal olabilirmiş
hala akıntım yoğun yumurta akı kıvamında jel gibide sünüyor devam ediyo

bence boşuna telaş ediyorsun merak etme benim geçende yumurtalarım 8 mm çok üzüldüm 2 gün sonra bi baktı 18 mm çıkmış lucrin kullanırken yumurtaların çatlamaz tabi ohss riski yoksa e2 ye bakıldı mı şimdi en güzel aşamalardasın bence kafanı daha güzel şeylerle meşgul et hayırlısı doktoruna güven hayırlı cumalar

Canım bence de boşuna endişe ediyorsun. Bu ağrı akıntı tüp bebek tedavisinde normal. Ayrıca arkadaşların da dediği gibi lucrin kullanırken çatlamaz yumurtan...

sağolun kızlar inş dediğiniz gibi olur ilk kez yaptırıyorum o yüzden endişeliyim
yarın kont. var bakalım ne olacak

sevindim herkesin bu tarz akıntısı olmasına rahatladım:18::18:

suaenvar telaş etme bu normaldir akıntı.Alınan hormonlarla alakalı.Bende senin ilaçlarını kullanmıştım lucrin işin içinde olduğu sürece çatlama olmaz bunun kullanılmasının amacı çatlamamasını önlemek içindir..Telaşa gerek kasık ağrısı normaldır yumurtalar puregondan dan dolayı baskılanıyor bol bol şans diliyorum

canım % 1-2 insanda bu çatlama oluyor gerçekten ama çatlasa sen onu anlamazsın sen akıntıya göre öle olduğunu düşünüyorsun unutmaki kullandığımız ilaçlar gebelik hormonu salgılayan ilaçlar gebeliğin en belirgin göstergeleri nedir kasık ağrısı , akıntı, lekelenme, uyku hali, göğüs ağrısı ,mide bulantısı ve iştahsızlık bunların hepsini tedavin bitip transferin olduktan sonrada öncede hissede bilirsin illa gebe olman gerekmiyor çünkü ineler seni gebe gibi hissettiriyor ve dediğim gibi bi gebede akıntı çoooooooook normal inşallah inelerin bitip transfeerin olduktan sonra pozitif sonucu alırsında akıntıların devam etsin diye dua edersin hiç tasalanma

lucrin baskılama yapacağı için çatlama olmaz o akıntı son dönemde oluyor
bence yumurta büyüklüklerinde iyi asla endişe etme,
ne kadar rahat olursan herşey o kadar yolunda gidiyor
rahat ol ki bebişin gelsin ....

bak güzelim kendini şimdiden sıkarsan o 13 günlük süreç sana cehennem gelir sal git akıntı tabi olacak çünkü kullandığın ilaçlar yapıyo bunu içinde kalıp iltihap yapsa daha kötü aksın e2 de de problem yok bak san tavsiyem güzelce giyin akşam eşinle otur sakin kafa bi müzik açın biraz romantikleşin bence en çok ihtiyacın onda ve takma artık bak yarın her şey nomale girer ve ya bi sinemaya falan gidin esnek ol moralli ol en çok ona ihtiyacın var sen böyle devam eersen kusura bakma konulduğunda tutacak olanda tutmaz ne kadar relaks o kadar güzel yumuşlar hadi kolay gelsin

sağolun kızlar gerçekten iyi geldi burada ki konu paylaşımı gerçekten dahaii ve rahatım sabaha göreneyapalım olacak sa olur zaten elim den ne gelir ki RABBİM EN İYİSİNİ BİLİR[/COLOR]

başka bu durumu yaşayan var mı?

şimdide krem gibi olmuş akıntı:18:

canım korkmana gerek yok bu akıntı yumurtalarının geliştiğini gösterir. hatta yumurtlama belirtisi olarak bazı kadınlar bunu baz alırlar.iki parmağını8n arasında sünüyorsa muhtemel yumurtlaam akıntısıdır ve iyiye işaret. ben böyle biliyorum ve her tedavide yumurtalarım büyüyünce bu akıntı çoğalıyor.

Merhaba aradan çok uzun zaman geçmiş ama belki yazarsınız tedavi aşamasında olan şeffaf akıntı neymiş yumurtanız mi çatladı acaba şuan ben de de geldi yarın toplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…