Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama dönemi de olabilir iltihap da enfeksiyinda bazen görülür kadinlarda. Insallah yumurtlamadir ama koku varsa görün bi doktora enfeksiyinda olabilir.Arkadaşlar adetimin 11. Gününden 13. Gününe kadar yani bu güne kadar 3 gündür ara ara yumurta akı kıvamında şeffaf parçalar geliyor elime. Bu ne demek bilemedim. Yumurtlama zamanındamıyım yoksa yumurtam çatladı onu mu haber veriyor bilen varsa yazabilir mi ?
Seffaf akintida enfeksiyon olmazYumurtlama dönemi de olabilir iltihap da enfeksiyinda bazen görülür kadinlarda. Insallah yumurtlamadir ama koku varsa görün bi doktora enfeksiyinda olabilir.
Hayir koku veya herhangi bi kaşintim yok yumurtlamaya bağladim ben suan normal olarak zaten o dönemde olmam gerekir ama acaba yumurtladim mi yoksa çatladida mi bu belirti geldi onu anlamadimYumurtlama dönemi de olabilir iltihap da enfeksiyinda bazen görülür kadinlarda. Insallah yumurtlamadir ama koku varsa görün bi doktora enfeksiyinda olabilir.
Anladim canim bendede oluyor duda yumurtlama biliyom bide seffaf koku oluyordu aklimda ordan kaldi.Seffaf akintida enfeksiyon olmaz
Tesekkurler. Daha çatlamamiştir dimi 3 gündür ara ara geliyor.Degerlendir yumurtalama gunun
Yumurtlamadir kuzum bu aralarda iliskilere devam et insallah hayirlisi olur canim.Hayir koku veya herhangi bi kaşintim yok yumurtlamaya bağladim ben suan normal olarak zaten o dönemde olmam gerekir ama acaba yumurtladim mi yoksa çatladida mi bu belirti geldi onu anlamadim
Onu bilemiyecegim siz degerlendirin. Ne yazik ki ben bu ayy bilgi yanlisi yuzunden kacirdim. Seffaf akinti yumurtlama habercisi netten de bakabilirsinizTesekkurler. Daha çatlamamiştir dimi 3 gündür ara ara geliyor.
Amin insallah tesekkur ederim rabbim isteyen herkesede bizede nasip etsinYumurtlamadir kuzum bu aralarda iliskilere devam et insallah hayirlisi olur canim.
Peki o zaman gün aşırı devam. Tesekkur ederim :)Onu bilemiyecegim siz degerlendirin. Ne yazik ki ben bu ayy bilgi yanlisi yuzunden kacirdim. Seffaf akinti yumurtlama habercisi netten de bakabilirsiniz
Hadii insallahPeki o zaman gün aşırı devam. Tesekkur ederim :)
Bi dönem hiç şaşmazdı gün aşırı mutlaka olurdu. 2 ay once aşılama denedik tutmadi malesef. Ondan sonra saldim gitti ama 2 aydır da tam günümde adet oluyorum bu ay bir de bu seffaf akinti cikti merak ettim bu ay doktora da gitmedimAkintida en cok yanilan benimdir herhalde 1 gun gelip 2 gn snra yumurtladgmda oldu 6 gn snrada en iisi siz regliye kdr degerlendirin
Brnde o hatayi yaptim. Cok siddetli agrimda olduAkintida en cok yanilan benimdir herhalde 1 gun gelip 2 gn snra yumurtladgmda oldu 6 gn snrada en iisi siz regliye kdr degerlendirin
Aynen hemde 1 hafta boyunca nolacak boyleeeBrnde o hatayi yaptim. Cok siddetli agrimda oldu
Onumuzde ki ay test alcam agrindan ölsemde orali olmicamAynen hemde 1 hafta boyunca nolacak boyleee![]()
Ha
Hadii insallah![]()
Onu hic bilmiyorum canimElimde biraz progestan kalmişti onu kullansammi ki şimdi sizce ?
Bnde alcam su instadan bakalim gerci asilamaya gtcem ama hala regl olmadm 5iydi ptsiye randevu aldm alirsak mutlaka deneyimleyelimOnumuzde ki ay test alcam agrindan ölsemde orali olmicam