Yumurta akı kıvamındakı akıntı ovalasyonun habercisimi ? Yoksa ovalasyonmu?

scarlett463

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
11
3
1
26
Bazı uygulamalar ve siteler bu akıntının yumurtlamanın yaklaşmış olduğunu spermin içeride daha uzun kalması için var olduğunu vurguluyor
Yani
(Yumurtlamanın yaklaştığını söylüyor )
Bazı yerlerde direk yumurtlama günü olarak belirtmiş
şimdi
Bu akıntı hangisini vurguluyor
ovalasyon kitleri benimkilerde hep çift çizgi biri t daha az belirgin veya silik çıkıyor genelde 29 günden 29 güne adet olurum ( çok nadir 27 - 30 günde bir )
ama o yumurta akı kivamindaki akıntı ya 15. Gün yada yada ondan 2-3 gün önce veya 1 - 2 gün sonra oluyor
Bir gün sonra kuru oluyor
Sonra normal kremsi beyaza dönüyor

Servikal mukus takbii yapan biri olarak soluyorum .. ovülasyon testine mukus gelince başliyorum ben cnku nezaman mukus gelse 2 3 gun sonra pik goruyorum .. ve servikal mukus senin yumurtanin olgunlastigini soleyen bir belirti catladiginda agrı falan hissediyor kadin yada ufak leke geliyor ama ben bazen agri hissediyrum tecrube ile sabit..

Servikal mukus gordunmu o 7 gunu iyi degerlendr umarim saglikli haberlermiz olur 🤲🏻

Servikal mukus takbii yapan biri olarak soluyorum .. ovülasyon testine mukus gelince başliyorum ben cnku nezaman mukus gelse 2 3 gun sonra pik goruyorum .. ve servikal mukus senin yumurtanin olgunlastigini soleyen bir belirti catladiginda agrı falan hissediyor kadin yada ufak leke geliyor ama ben bazen agri hissediyrum tecrube ile sabit..

Servikal mukus gordunmu o 7 gunu iyi degerlendr umarim saglikli haberlermiz olur 🤲🏻
O zaman o akıntıyı görünce denicem
Tutarsa insallah
Eşim hergun yapmamizin sperm sağlığı için sakıncalı olduğunu söyledi 1 gün arayla denicez bakalım inşallah dileyen isteyen her çiftin sağlıklı sıhatli bebişleri olur çok teşekkür ederim

Evet ya bu durum benimde kafamı cok karıstırıyor. ovülasyon testleri bende de sürekli çift çizgi ve ikisi aynı koyulukta. herhangi bir rahatsızlığım yok. benimde akıntı 14 15. günler geliyor 2 3 gün sonra kasıklarımda gaz sıkışması gibi baskılar hissediyorum ve bu da bi 2 3 gün sürüyor böyle baskı hisseden var mı?

çoğunlukla gün aşırı öneriliyor ama eşiniz güzel beslenirse herhangi bir sorunu yoksa bence her gün de ihtimal olabilir.

bir örnek. her gün ilişki oluyordu, bazen günde iki kez. bir gece, o gecenin ikinci boşalmasında ihtimal düşüktür diye risk aldık ve hamile kaldım.

ben habercisi diyorum.
adetim 28 gün düzenlidir şeffaf akıntıdan sonra 1-2 gün kuru oluyor sonra göğüslerim hassaslaşmaya başlıyor ve devamında akıntı kıvamı rengi değişiyor.
ama bir de bende 2-3 defa şöyle bir şey olmuştu. şeffaf akıntı içerisinde ip gibi kırmızı kan. bunun için doktora bile gitmiştim küçükken, doktor çatlayan yumurta kabuğundan ayrılırken leke olabilir demişti.
bence şeffaf akıntıdan 1-2 gün sonra yumurtlama gerçekleşiyor

O zaman o akıntıyı görünce denicem
Tutarsa insallah
Eşim hergun yapmamizin sperm sağlığı için sakıncalı olduğunu söyledi 1 gün arayla denicez bakalım inşallah dileyen isteyen her çiftin sağlıklı sıhatli bebişleri olur çok teşekkür ederim

Pik veya pozitif gördugunde ve servikal mukus artisi gordugun 1hafta dene yumurta olgunlasip o hafta catlama oluyor 1dolu 1 boş veya 2gun bos 1dolu seklinde degerlendirebilirsiniz spermler 3gun icerde sncta 🤲🏻

Back
X