canım cok güzelde hemenmi banyo yapıyacak acele cevap yazarmısı esekkürler
merhaba yumurtayı dumadım ama eger işltihap sorunu olanlara pırasa maydonoz ve köylerde olur genelde siyah meyvesi olur tırnaklara oje yapardık onun yapraklarını kaynatıp buhuya oturuyosun ve dayanabildigign kadar iltihapları birebir söktürüp hamıle kalmaya sebep oluyoacaba 1 kere mı yapsak yoksa yumurtlama gunlerınde bırkac kez yapılsa arkadas acıklasa ıyı olur
Arkadaşlar eltim kadın doğum bölümünde hemşire.Onun bana aktardığı bir tarifi sizinle paylaşmak isterim.3tane yumurtanın akını beline sürüp yarım saat bekleticekmişsin.Bu işlemi banyo yada hamam gibi sıcak nemli bir ortamda yapman çok önemliymiş.Bu işlem sanırım yumurtayı döllenmeye hazır hale getiriyormuş özellikle yumurtlama döneminde yapmak lazımmış
merhaba yumurtayı dumadım ama eger işltihap sorunu olanlara pırasa maydonoz ve köylerde olur genelde siyah meyvesi olur tırnaklara oje yapardık onun yapraklarını kaynatıp buhuya oturuyosun ve dayanabildigign kadar iltihapları birebir söktürüp hamıle kalmaya sebep oluyo
Ben bunun sayesnde hamile kalmıştım ancak düşük yaşadım.3 yumurta akı ve sabun rendesini karıştırıp belime yapıştırmışlardı.o ay hamile kalmıştım.ancak öncesinde belime bardak çektiler sanırım onunda etksi var.birde yumurtlama gününe denk getirmek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?