Yumurta akıyla hamilelik

alacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
310
2
96
İstanbul
Arkadaşlar eltim kadın doğum bölümünde hemşire.Onun bana aktardığı bir tarifi sizinle paylaşmak isterim.3tane yumurtanın akını beline sürüp yarım saat bekleticekmişsin.Bu işlemi banyo yada hamam gibi sıcak nemli bir ortamda yapman çok önemliymiş.Bu işlem sanırım yumurtayı döllenmeye hazır hale getiriyormuş özellikle yumurtlama döneminde yapmak lazımmış

ilginç bi yöntem ama yumurtanın dışarıdan nasıl bi etkisi olabilirki. allah herkeze kolay hamilelik versin valla.derdi olan derman ararken deli olurmuş

canım benim öncelikle paylaşımın için teşekkürler. yalnız olayı bende anlamadım. bele sürülen yumurta teee rahime nasıl bir etki yapar. eltin nasıl olsa hemşireymiş. bizler için bir teknik açıklama yapsa ya.. birde ne kadar uygulanacak, hangi dönem uygulanacak gibii.. umut dünyası.

Bu uygulamayı masaj yağlarının etkisi gibi düşünebilirsiniz.Sonuçta bu yağlarda dışardan müdahale ama insana bir çok faydası dokunuyor.Umut dünyası sonuçta kaybedecek bir şeyiniz yok(3 yumurta dışında:))) Burada verilen tarifler genelde ağız yoluyla yada o bölgeye direk uygulama şeklinde verilmiş bunların bir takım yan etkileri olabilir.Örneğin maydonozla hamile kalınması tavsiye edilmiş ancak gebeliğin ilk üç ayında maydonozun düşük riski yapabileceği unutulmamalı.Hamile olduğunu bilmeden bu kürü uygulayıp düşük bile yapabilirsiniz Allah korusun.

ben daha önce yumurtanın çıkığa iyi geldiğini duymuştum hatta gözümlede gördüm anında iyi gelmişti bende şaşırdım evet ben buna inandım eksik yerii tamamladığını duymuştum bak bu işe yaradığını yeni duydum gördüm ve denemeyi düşünüyorum inşallah faydasını görürüz tşk canım

acaba 1 kere mı yapsak yoksa yumurtlama gunlerınde bırkac kez yapılsa arkadas acıklasa ıyı olur

acaba 1 kere mı yapsak yoksa yumurtlama gunlerınde bırkac kez yapılsa arkadas acıklasa ıyı olur
merhaba yumurtayı dumadım ama eger işltihap sorunu olanlara pırasa maydonoz ve köylerde olur genelde siyah meyvesi olur tırnaklara oje yapardık onun yapraklarını kaynatıp buhuya oturuyosun ve dayanabildigign kadar iltihapları birebir söktürüp hamıle kalmaya sebep oluyo

Arkadaşlar eltim kadın doğum bölümünde hemşire.Onun bana aktardığı bir tarifi sizinle paylaşmak isterim.3tane yumurtanın akını beline sürüp yarım saat bekleticekmişsin.Bu işlemi banyo yada hamam gibi sıcak nemli bir ortamda yapman çok önemliymiş.Bu işlem sanırım yumurtayı döllenmeye hazır hale getiriyormuş özellikle yumurtlama döneminde yapmak lazımmış

alacan paylaşımın için teşekkür ederiz..
hiç duymadığım bişey bu..ilginç..daha neler duyucaz bakalım :bbo:

merhaba yumurtayı dumadım ama eger işltihap sorunu olanlara pırasa maydonoz ve köylerde olur genelde siyah meyvesi olur tırnaklara oje yapardık onun yapraklarını kaynatıp buhuya oturuyosun ve dayanabildigign kadar iltihapları birebir söktürüp hamıle kalmaya sebep oluyo

merhabalar benim tüplerimde sorunum var.o yüzden bana şu pırasa işini biraz açarsan sevinirim..bilmiyorumkismile

Ben bunun sayesnde hamile kalmıştım ancak düşük yaşadım.3 yumurta akı ve sabun rendesini karıştırıp belime yapıştırmışlardı.o ay hamile kalmıştım.ancak öncesinde belime bardak çektiler sanırım onunda etksi var.birde yumurtlama gününe denk getirmek önemli.

Ben bunun sayesnde hamile kalmıştım ancak düşük yaşadım.3 yumurta akı ve sabun rendesini karıştırıp belime yapıştırmışlardı.o ay hamile kalmıştım.ancak öncesinde belime bardak çektiler sanırım onunda etksi var.birde yumurtlama gününe denk getirmek önemli.

yumurtlama gününde.. belime bardak çekilecek. arkasından 3 yumurta ve sabun rendesi karıştırılıp sürülecek ve beklenip yıkanacak. doğru mu?

ben bunu deneyeceğim belki olmayacak bişey bişey aama sonuçta maddi ve manevi bi zarara uğratmaz denemek

Back
X