• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta boyutları iyi mi?(Ovitrella için)

cansin001

"Eline düşeni yap, Kalbine düşeni bekle."🧡🐣
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
3.971
1.316
53
Selam kızlar ✨🌺
Doğal yoldan Gebelik için Gonol-f 450 kullanmıştım 5 gün ve bugünde kontrolüm vardı adetimin 10.günü yumurtaların boyutları 17-14-14 çıktı.. bugünde son dozu vur dedi Pts de sabah ovitrella yi vur dedi ona göre de ilişki günleri verdi... Sizce nasıl durumum? başına gelen vardır İlk kez vurduruyorum bu iğneleri... İnşallah bu ay olur 🤲🏻

Çatlama için uygun boyut 18mm ve üzeri diye biliyorum canım muhtemelen doktor 17mm olandan umutlu olduğu için pzt sabah vur demiştir iğneyi 🩷 inşallah güzel haberler gelir
İnsallah canım benim sabah iğneyi vurdum🥲🤲🏻 boyutu 14 olanlar geride mi kalır ki onları neden hesaba kattı acaba

Aaa tabi canım olur . Senin yumurtaların boyutu ne kadardı daha mı gelişmiş bide senin kaçıncı denemendi
Benim bu2. Çatlatma iğnem ilkinde Klomen kullanıp ardından gonapeptyl oldum ancak o kiste dönüştü. Dirençli çıkmıştı yumurtam. geçen ay o kistin gitmesini bekledim 1 ay doğum kontrol hapı kullandım iste tekrar başladık Klomen bitti bugün de kontrol vardı 19mm yumurta oluşmuş 1 tane iğnemi oldum canım senin kaçıncı denemen

Benim bu2. Çatlatma iğnem ilkinde Klomen kullanıp ardından gonapeptyl oldum ancak o kiste dönüştü. Dirençli çıkmıştı yumurtam. geçen ay o kistin gitmesini bekledim 1 ay doğum kontrol hapı kullandım iste tekrar başladık Klomen bitti bugün de kontrol vardı 19mm yumurta oluşmuş 1 tane iğnemi oldum canım senin kaçıncı denemen
Anladım canım benim ilk denemem iğneyle.. bir ay iğnesiz letu kullandım ama işe yaramadı. Bu ayda hep iğnelerle devam ettim işte. Cts yumurtam 17-14-14 tü demisimdir. Bugüne kadar da daha olgunlaşmistir işte bana geri gel demedi bugünden için iğne yap dedi

Anladım canım benim ilk denemem iğneyle.. bir ay iğnesiz letu kullandım ama işe yaramadı. Bu ayda hep iğnelerle devam ettim işte. Cts yumurtam 17-14-14 tü demisimdir. Bugüne kadar da daha olgunlaşmistir işte bana geri gel demedi bugünden için iğne yap dedi
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canım dua edelim birbirimize 🩷

Merhaba süreçte Lh testi yapıyormusunuz yumurtalar bu boyuttayken test nasıl çıkıyor merak ediyorum

Merhaba süreçte Lh testi yapıyormusunuz yumurtalar bu boyuttayken test nasıl çıkıyor merak ediyorum
Merhaba bende merak etmiştim dün yaptım hiçte pik değildi ama biraz koyuydu.. bugünde yapacaktım ama iğne yaptım diye kaldı iğne yapınca pik çıkıyormuş.

Ben hiç yapmadım zaten iğne içeriğinde hcg var e iğneyi vurulduktan sonra vücutta yüksek seviyede hCG bulunacak ovulasyon testleri yanıltabilir bence

Anladım iğne olmadıysan takip edebilirsin bence ben de Klomen+bugün ovitrelle oldum bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz 💌
İğneyi kaçıncı gün vuruldunuz ben 9. Gündeyim bugün 12. Gün kontrolüm var büyümüş olur mu acaba o zaman ya

İğneyi kaçıncı gün vuruldunuz ben 9. Gündeyim bugün 12. Gün kontrolüm var büyümüş olur mu acaba o zaman ya
Klomene adetin 5.günü başladım 5 gün günde 2 tane içtim ilaç bitti 4 gün sonra kontrole gittim henüz büyümemisti yeterince 3 gün sonra tekrar gittim büyümüstü iğne oldum akşamına

Back
X