Yumurta catladi gi akıntıya mi anlarız yardım kızlar

Etooezgi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
498
306
18
34
Ark ben ekim 24 asilama oldum 23 de ignemi oldum ovitrelle 250 ama dün kan verdim ve sonuç negatif sonra eve gelince aksama doğru baya peçete yi üstünde gorcek kakadar hiç öğle olmamıştı akintim oldu yapışkan sarı ve şeffaf gibi sora dün iki üç kere lavaboya gittigm dede gördüm ama ilk gördüğüm kadar çok değil yani benim yumurtam dün mu catladi şimdi kafam allak bullak oldu aşılama ozamn bi işe yaramaz ki bilgilerinizi bekliorum

Ve bu arada benim 3 tane yumurtam oldu ama düne kadar hiç oglr akintim olmadı ara ara kiremsi çok az bir damla falan akintim oldu dünkü uzayan yapışkan di anlamadım hiç bişey doktor sorayım mi sormiyım mi adet olmadım daha kafam çok karışık

Ark kimse yardım etmiycekmi mi yani bilgisi olan varsa lutfen paylaşın asilama da yada böyle bişey yasian oldumu

Bilgim asilamadan falan yok ama uzayan yumurta aki gibiyse yumurtan catlamistr bnce degerlendr derim bn insallah olur

Canim bu tarz belirtiler kisiden kisiye degisir, yumurtlama da da oluyo, benim hamile oldugum ay, gebeligimi ogrenmeden 1 hafta kadar oncede oldu ki bende yumurtlama disinda olmaz, en buyuk gebelik belirtisiydi bende, tabi bide inanilmaz gaz :)) bence sen degerlendir yumurtlama da olabilir yada gec dollenme olmustur belki ve belki hamilesindir :) tabi o durumda da kanda negatif cikar henuz kana gecmemistir. gonlunce olsun :)

Eğer sonucun negatifse; adetinden sonra bahsettiğin akıntıyı takip et cnm.. ovulasyon testleri satılıyor internette fiyatları daha uygun.. yapışkan akıntı gördüğünde ovulasyon testınle karsılastır.. eger pozıtıf olursa testın akıntın yumurtlama gunlerıne denk gelıyor demektır. Bu zamanları guzelce degerlendır cnm.. Allah gongune gore versın.

Aşılama yaptıysan sanırım doktor yumurta takibi yapmıştır. Duyduklarım o yönde ama bilmiyorum. Akıntıya gelince ben hiç anlamıyorum mesela yumurtlama gününü falan. Akıntı ateş takibi yapanlar var. Ama kişinin vücudunu çok iyi tanıması lazım sanırım. Ben beceremediğim için ovulasyon testi kullanıyorum. Bakalım böyle tespit edebilecek miyim?

Ark dün adet oldum yani o akinti geldi ve adet oldum anlamadım doktor yumurta takibi yaptı ama nasip değilmiş diorum artık bu ya beklicez işte klomen başlarız dedi dokTorum nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…