Canim bu tarz belirtiler kisiden kisiye degisir, yumurtlama da da oluyo, benim hamile oldugum ay, gebeligimi ogrenmeden 1 hafta kadar oncede oldu ki bende yumurtlama disinda olmaz, en buyuk gebelik belirtisiydi bende, tabi bide inanilmaz gaz :)) bence sen degerlendir yumurtlama da olabilir yada gec dollenme olmustur belki ve belki hamilesindir :) tabi o durumda da kanda negatif cikar henuz kana gecmemistir. gonlunce olsun :)Ark ben ekim 24 asilama oldum 23 de ignemi oldum ovitrelle 250 ama dün kan verdim ve sonuç negatif sonra eve gelince aksama doğru baya peçete yi üstünde gorcek kakadar hiç öğle olmamıştı akintim oldu yapışkan sarı ve şeffaf gibi sora dün iki üç kere lavaboya gittigm dede gördüm ama ilk gördüğüm kadar çok değil yani benim yumurtam dün mu catladi şimdi kafam allak bullak oldu aşılama ozamn bi işe yaramaz ki bilgilerinizi bekliorum
Aşılama yaptıysan sanırım doktor yumurta takibi yapmıştır. Duyduklarım o yönde ama bilmiyorum. Akıntıya gelince ben hiç anlamıyorum mesela yumurtlama gününü falan. Akıntı ateş takibi yapanlar var. Ama kişinin vücudunu çok iyi tanıması lazım sanırım. Ben beceremediğim için ovulasyon testi kullanıyorum. Bakalım böyle tespit edebilecek miyim?Ark ben ekim 24 asilama oldum 23 de ignemi oldum ovitrelle 250 ama dün kan verdim ve sonuç negatif sonra eve gelince aksama doğru baya peçete yi üstünde gorcek kakadar hiç öğle olmamıştı akintim oldu yapışkan sarı ve şeffaf gibi sora dün iki üç kere lavaboya gittigm dede gördüm ama ilk gördüğüm kadar çok değil yani benim yumurtam dün mu catladi şimdi kafam allak bullak oldu aşılama ozamn bi işe yaramaz ki bilgilerinizi bekliorum
hayırlısı olsun.. Allah tez zamanda nasip eder inşallahArk dün adet oldum yani o akinti geldi ve adet oldum anlamadım doktor yumurta takibi yaptı ama nasip değilmiş diorum artık bu ya beklicez işte klomen başlarız dedi dokTorum nasip artık
Ayy ınsalah canım benim vallah araştırmadigim yapmadigim şey kalmadı ümidim vardı ama yavaş yavaş yitiriorum sanırımhayırlısı olsun.. Allah tez zamanda nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?