Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtla çatladıktan 13 gün sonra bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim biri hafif silik![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun var bence hamilelik![]()
HaklısınızYa şu çizgilere silik diyorsunuz çizgilere haksızlık etmeyin zbam diye çıkmış daha napsın![]()
Aynen öyle benimkini görseler o zaman silik derler bunlar çok belirgin çizgilerYa şu çizgilere silik diyorsunuz çizgilere haksızlık etmeyin zbam diye çıkmış daha napsın![]()
çatlatma iğnesimi kullandınızYumurtla çatladıktan 13 gün sonra bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim biri hafif silik![]()
çok net gözüküyor hayırlı olsunYumurtla çatladıktan 13 gün sonra bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim biri hafif silik![]()
Teşekkür ederimçok net gözüküyor hayırlı olsun![]()
Allah isteyen herkese tez zamanda anne olmak nasıp EtsinNesi hafif bu çizgininnnn??Mis gibi de hamilesiniz, tebrikler. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Bizler için de dua isterim malum gebenin duası kabul olurmuş
![]()
Amin canımmmAllah isteyen herkese tez zamanda anne olmak nasıp Etsin![]()
Yok hayır sadece klomen kullandım kendiliğinden çatladıçatlatma iğnesimi kullandınız
hayırlı olsun inşallah
klomen doktor kontrolünde sanırımYok hayır sadece klomen kullandım kendiliğinden çatladı
Doktorum verdi bana , Benimde tek yumurtam vardı yumurtlama oluyordu ama olgunlaşmıyordu birden fazla yumurta vardı ama en olgunuklomen doktor kontrolünde sanırım
benım doktora her gittiğimde 1 yumurtam oluyor sadece
çoğaltmak için klomen mı kullanmak gerekiyor.ve ayrıca reglden hemen sonramı içmeye baslamak gerekiyor.
çok sordum kusura bakma![]()
Doktor kontrolünde başladım bende doktorum verdi. 18 Ekim’de adet oldum 22 Ekim’de başladım 5 gün günde bir tane içtim sonra kontrole gittim 9mm olmuştu 2 gün sonra bir daha gittim 19.5 mm olmuştu ve çatlamaya hazırdı 3 gün ilişki dedi en son 31 inde gittim yumurta çatlamış dedi Benimde yumurtlama oluyordu ama büyümüyordu olgunlaşmıyordu klomeni o yüzden verdi ve Benin’de tek yumurtam vardı Ama kesinlikle doktor kontrolü olmadan kullanmayım Kist yapıyorklomen doktor kontrolünde sanırım
benım doktora her gittiğimde 1 yumurtam oluyor sadece
çoğaltmak için klomen mı kullanmak gerekiyor.ve ayrıca reglden hemen sonramı içmeye baslamak gerekiyor.
çok sordum kusura bakma![]()
Amin inşallahhayırlı olsun canım
çizgi gayet belirgin
sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Evet galiba benimki biraz fazla belirginŞu testle hamile kaldığımı öğrenmiştim, seninki silik çizgi mi allasen![]()
Maşallah hayırlı olsun hemen kan verrrEvet galiba benimki biraz fazla belirgin![]()