- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 33
- 27
- Konu Sahibi yagmur damlasii
Kızlar merhaba yumurtam çatladı dün peki bu günden sonra tutunabilmesi için önerdiğiniz doğal tuketebilcegim uygulayabilcegim bir şey var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yumurtam çatladıktan adet günüme kadar her sabah avakado yemiştim öğleden sonra da muzKızlar merhaba yumurtam çatladı dün peki bu günden sonra tutunabilmesi için önerdiğiniz doğal tuketebilcegim uygulayabilcegim bir şey var mı
Muz çok severim de bulamam ki bu zamandaBen yumurtam çatladıktan adet günüme kadar her sabah avakado yemiştim öğleden sonra da muztutunmasına yardımcı oluyormuş bu besinler
![]()
Marketlerde görüyorum var aslında belki denk gelirsinizMuz çok severim de bulamam ki bu zamanda
Çatlama sonrası ateş basmasi ve susuzluk basladimi sizde de ozellikle akşam vakitleriKızlar merhaba yumurtam çatladı dün peki bu günden sonra tutunabilmesi için önerdiğiniz doğal tuketebilcegim uygulayabilcegim bir şey var mı
Yok ya hava çok soğuk ayaklarım buz gibi hattaÇatlama sonrası ateş basmasi ve susuzluk basladimi sizde de ozellikle akşam vakitleri
Sizde mi çocuk istiyorsunuzÇatlama sonrası ateş basmasi ve susuzluk basladimi sizde de ozellikle akşam vakitleri
Tamam teşekkür ederimMarketlerde görüyorum var aslında belki denk gelirsiniz
Yok canım ben aksine üşüyorum ve çok tuvalete çıkıyorum ama daha dün catladigi için belirti erken olabilir sende mi çocuk istiyorsunÇatlama sonrası ateş basmasi ve susuzluk basladimi sizde de ozellikle akşam vakitleri
Evet Allah nasip eder inşallah isteyenede banadaYok canım ben aksine üşüyorum ve çok tuvalete çıkıyorum ama daha dün catladigi için belirti erken olabilir sende mi çocuk istiyorsun
Doğal yolla mi sizinkiEvet Allah nasip eder inşallah isteyenede banadabenim de p.tesiydi Doktor 3 gün degerlendirin dedi. Dün ve bugün ates basmasi ve susama oluyor bende de. Bünyeden bünyeye fark olabilir tabi.
Çatlama kendiliginden gelişti. Ama femara kullandim 5 gün bu ay.Doğal yolla mi sizinki
Hayırlısı ya ben geçen ay aşılama yapıp kimyasal gebelik geçirdim doktor Ekim'de gel 2. Ciyi yapalım dedi ama hiç bir sorun olmadığı için bide ovulasyon testi alıp kendim deniyim boş geçmesin en azından dedimÇatlama kendiliginden gelişti. Ama femara kullandim 5 gün bu ay.