• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tez vakitte kolaylık ile versin Rabbim. Duphaston Progestan gibi bişey. Ama sizde pcos var demiştiniz benim öyle bir durumum yok. Bebek kolay tutunsun diye hemde rahim hazırlansın diye verdim diye söyledi doktor. İki gebeliğin arasında 10 yıl var çünkü. inşAllah tek seferde hayırlı ve sağlıklı tutunma olur hepimiz için.
Evet evet bana geçen aylarda da veriyordu, varsa bebek tutunsun yoksa rahim kalınlaşır dökülsün regli olayım diye. İnşallaj benim ilk gebeliğim olacak olursa. Siz çok ara vermişsiniz, neden bu kadar beklediniz

Evet evet bana geçen aylarda da veriyordu, varsa bebek tutunsun yoksa rahim kalınlaşır dökülsün regli olayım diye. İnşallaj benim ilk gebeliğim olacak olursa. Siz çok ara vermişsiniz, neden bu kadar beklediniz
Benim oğlum otizmli bir çocuk idi. Tüm zamanımı ona harciyordum. Tek başıma ilgilenmem gerekiyordu. 3 yıl önce bir trafik kazasi geçirdik oğlum orda vefat etti.

Benim oğlum otizmli bir çocuk idi. Tüm zamanımı ona harciyordum. Tek başıma ilgilenmem gerekiyordu. 3 yıl önce bir trafik kazasi geçirdik oğlum orda vefat etti.
Başınız sağolsun, Allahım sabır versin inşallah. Oğlunuz cennette sizi bekliyor😞 Umarım Allah size yeni bir evlat nasip eder

Back
X