arinna82 Guru Kayıtlı Üye 9 Haziran 2008 63 7 298 Samsun 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi arinna82 #1 Arkadaslar catlatma ignemi vurundum sol kolumun arkasindan , yorumlara bakiyorum kimi kalcadan kimi gobekten bosami gitti asim lutfen yardim
Arkadaslar catlatma ignemi vurundum sol kolumun arkasindan , yorumlara bakiyorum kimi kalcadan kimi gobekten bosami gitti asim lutfen yardim
gul_cann bu da geçer ya hu Kayıtlı Üye 24 Nisan 2014 959 685 358 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi arinna82 #2 arinna82 .!.: Arkadaslar catlatma ignemi vurundum sol kolumun arkasindan , yorumlara bakiyorum kimi kalcadan kimi gobekten bosami gitti asim lutfen yardim Genişletmek için tıkla... Yok canım boşa gitmemiştir bende koldan vurulmuştum
arinna82 .!.: Arkadaslar catlatma ignemi vurundum sol kolumun arkasindan , yorumlara bakiyorum kimi kalcadan kimi gobekten bosami gitti asim lutfen yardim Genişletmek için tıkla... Yok canım boşa gitmemiştir bende koldan vurulmuştum
arinna82 Guru Kayıtlı Üye 9 Haziran 2008 63 7 298 Samsun 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi arinna82 #3 gul_cann .!.: Yok canım boşa gitmemiştir bende koldan vurulmuştum Genişletmek için tıkla... Tesekkurler canim uzulmustum saol
gul_cann .!.: Yok canım boşa gitmemiştir bende koldan vurulmuştum Genişletmek için tıkla... Tesekkurler canim uzulmustum saol