slm kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz kafam cok karışık.doktordan geldigimden beri kafam bulandı resmen.biliyorsaniz yada yasayan varsa cevap yazabilirmi.? sorum şu, bebek düşünüyoruz 3 mart son adet tarihim 26 27 günde bir adet oluyorum.yani adetime 2 gün filan var.yumurtlamayi adetin 9.gününden başlayıip 11 13 15 i diye hesaplayıp o gunlerde ilişki oldu.son iliskimde kasık ağrısı hafif vardı.sonraki iki gün ağrı ara ara siklasti bazen ağrı bazen batma seklindeydi.korktum kist var sandim doktora gittim.alttan ulturason ile baktı kist yok.yumurtan çatlamış dedi.sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.kasık agrima bagirsaklardan dedi doktor.
yumurta çatlamış ne demek ?
yumurtan çatlamış diyince boşa gitti bu ayda dedim.belli olmaz dedi.adetini bekle dedi sadece.
yumurta çatlamış değerlendirin demedi.
yumurta catlamasi ulturasondan hemen mi görülür ? daha önce çatlamış olabilirmi ? kasık ağrısı catladigini mi gösterir? ve benim su anda hiçbir belirtim yok. doktora gitmeden 3 gün once ilişki oldu sizce hamile olabilirmiyim ??
LÜTFEN YARDİMCİ OLUN BILEN YASAYAN BİLGİSİ OLAN VARMI ??
Benim bu ay şiddetli kasık agrım oldu aralıklarla aynen kist sanıp dr gittim
Meger iki yumos varmıs büyüdüğü için agrı yapmıs üç güne catlar dedi ilişki gunleri verdi.tekrar catlamıs mı diye gittim.bak burda çatlamış dedi.sıvı görünüyor rahimde.bugun ve yarında olsun dedi
3gün pespese ilişki önerdi
Kaliteli sperm 3 gun yasıyor.o yuzden hamile kalma ihtimalin var tabi
Bu arada catladıgında da feci bi agrım oldu.yürümekte bile zorlandım ilişkide de
Nitekim nasip degilmiş olmadı.yumurta falan hikaye Rabbim ol diyecek öyle olacak inşaallah.
aynen nasip canım.insan ümitleniyor işte.cevabın icin çok teşekkür.senin doktor en azından degerlendir demiş.benim doktorum iyi 4 yıldır aynı doktora gidiyorum durumumu biliyor muhakkak değerlendir derdi ama demedi kafam ona takıldı.sanki yumurta catlayinca artık geçti diye anladım ve birsey yapmadik ona yanıyorum şimdi.
vardır bir hayır.belki de once çatladı sperm kalmıştır belki.
rabbim hayırlısı ile nasip etsin tabiki.
kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallah canım.o yeterki istesin yeterki ol desin cok güzel söyledin canım
Yumurta çatlaması guzel, boşuna uzulmuşsunuz. Hemn değerlendirseydiniz kşke. Yada bi gun iki gun oncesinde ilişki yaşamışsanız da tutma ihtimali yuksek. Ama şuda var her çatlayan yumurtadanda olumlu sonuç çıkmayadabilir. Nasip yani
..
bu arada nacizane tavsiyem gunlere bakıp ilişki yaşamayın. İki gunde uçgunde bir ilişki olsun devamlı. O daha sağlıklı. Çunku yumurtanın ne zamn çatlicağı hiç belli olmuyor
Yumurta çatlaması guzel, boşuna uzulmuşsunuz. Hemn değerlendirseydiniz kşke. Yada bi gun iki gun oncesinde ilişki yaşamışsanız da tutma ihtimali yuksek. Ama şuda var her çatlayan yumurtadanda olumlu sonuç çıkmayadabilir. Nasip yani
..
bu arada nacizane tavsiyem gunlere bakıp ilişki yaşamayın. İki gunde uçgunde bir ilişki olsun devamlı. O daha sağlıklı. Çunku yumurtanın ne zamn çatlicağı hiç belli olmuyor
aynen canım.doğru.catladi yumurtam ama ilişki de onemli sonucta o gunlerde.doktorun ne zaman catladigini bilmesi gerekmiyormu.ulturasondan baktı soylemesi lazımdı.nasip artık.gecti yapacak birşey yok.
aslında adetten sonra akintim çok olyor o günlerde degerlendirmek lazım.bu ay daha iyi değerlendirdik de nasip dedigin gibi her yumurta dolenmeyebilir sperm olsa dahi.bakalım artık adete az kaldı.allah herkesin gönlüne göre versin.