arkadaşlar 11 aydır bebek için uğraşıyoruz. adetimin 3. gününde doktora gittik. iki tane yumurtam olduğunu ve 1.39 ve 1.03 cm miş. ama konuları okuduğmda arkadaşların yumurtaların çaplarından bahsederken hep mm ile bahsediolar. benmki niye bu kadar büyük? bu iyi bir şey mi? kaç cm olunca çatlıyo? yarın tekrar kontrole gidicem. 1 hafta sonra gel dedi çünkü. ama ben acayip meraklandım. yardımcı olabilirseniz çok sevinicem
canım senin doktorunda öyle söylemeyi tercih ediyo demekki yani 10mm, 1cm yapıyo seninkide 13 mm falan olmuş. 18 ile 20 arası çatlatma iğnesini vuruyolar. sen kaç günde bir adet oluyosun yumurtaların çok çabuk gelişmiş benim ilaçla bile 10. günde anca öyle oluyolardı
benim adetlerim düzensiz o yüzden belli bir şey söyleyemiyorum ne kadar zamanda bir olduğumla ilgili. bugün gittim. 15 mm filan olmuş. çarş ilişki olcak perşembe tekrar gel, çatlamış mı diye bakcaz dedi. çatlamadıysa çatlatma iğnesi yapacakmış. inş perş günü çatlamış olur bir de şunu merak ediyorum: yumurta çatladıysa hamilemiyim demektir kesin? yoksa nasıl bir süreç başlayacak?
benim adetlerim düzensiz o yüzden belli bir şey söyleyemiyorum ne kadar zamanda bir olduğumla ilgili. bugün gittim. 15 mm filan olmuş. çarş ilişki olcak perşembe tekrar gel, çatlamış mı diye bakcaz dedi. çatlamadıysa çatlatma iğnesi yapacakmış. inş perş günü çatlamış olur bir de şunu merak ediyorum: yumurta çatladıysa hamilemiyim demektir kesin? yoksa nasıl bir süreç başlayacak?
yumurta çatlaması spermle yumurtanın birleşmesi için gerekli ama malesef yumurtanın ömrü çatladıktan sonra 24 saat ve bu 24 saat içinde orada sperm bulunması lazım. eğer herhangi bir sorununuz yoksa hamile kalınıyo ama bazen sebebsizken bile olmuyo allahın takdirine kalmış artık