Gebeliğe Hazırlık Yumurta catlamasindan sonra belirti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaşlar
Ben 9 nisanda silik çizgiyi gördüm ovuslasyon testi yapıyordum öncesinde ve sonrasında iliski oldu. Bugün 6. Günü ben de hiç belirti yok kasık ağrıları bile hafifledi yani kısacası hiç belirti yok acaba tutmadı mı, cok üzülürüm 2 gebelik yaşadım daha önce. O zamanlar göğüste hassasiyet ve kasık ağrısı çok vardi.
Beklemek bile strese yol açtı bende
Acaba diyorum hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar oldu mu, yine de umutlu olsam mi

Ovulasyon da silik çizgi goruncemi ilişki oldu, normalde ikinci çizgi kirmiziyken pik oluyo ve ogun sonrası iki gun daha önemli ilişki için, pik yapıp hemen mi silik oldu ikinci gün silikse belki tutar ama pikten sonra yavaş açılipta birkac gun sonra silikse zaten tutmaz, hic belirtisi hamileligi gelince oda bunye meselesi, allah gönlünüze göre versin inşallah ama ovulasyon hakkında bilgi edinin

Ovulasyon da silik çizgi goruncemi ilişki oldu, normalde ikinci çizgi kirmiziyken pik oluyo ve ogun sonrası iki gun daha önemli ilişki için, pik yapıp hemen mi silik oldu ikinci gün silikse belki tutar ama pikten sonra yavaş açılipta birkac gun sonra silikse zaten tutmaz, hic belirtisi hamileligi gelince oda bunye meselesi, allah gönlünüze göre versin inşallah ama ovulasyon hakkında bilgi edinin
Ben 10 gündür ovulasyon yaptım pik gorene kadar olunca da değerlendirdik
Siliklesene kadar, silik olunca da o gun dahil 3 gun değerlendirdim yani onda sıkıntı yok , sadece belirti yaşıyor mu herkes yoksa yaşamayan var mi benim gibi onu merak ettim. Siz de nasıldı belirti yönünden

Bir de catlamanin 6. Günü bugün erkendir dimi test içinde , en son 12. Gun kanda yapıp öğrenmiştim ama o zaman belirtim vardi kimyasal olmasına rağmen:(

Aşkında en mantiklisi regli gecikmesi, hem stres olmazsınız hemde beklemek zor, belirti bende asiri bel ağrısı oldu ama yapisal bisi o, herkeste olmayabilir, hatta birden fazla dogum yapıp farklı belirtileri olanlar var
Bir de catlamanin 6. Günü bugün erkendir dimi test içinde , en son 12. Gun kanda yapıp öğrenmiştim ama o zaman belirtim vardi kimyasal olmasına rağmen:KK43:

Aşkında en mantiklisi regli gecikmesi, hem stres olmazsınız hemde beklemek zor, belirti bende asiri bel ağrısı oldu ama yapisal bisi o, herkeste olmayabilir, hatta birden fazla dogum yapıp farklı belirtileri olanlar var
Dogru diyorsunuz regl gecikmesi beklemek lazım ama iste ben sabırsız davranıyorum:) çok ilginçtir ki kasıklarim ağrımaya başladı ara ara umarım regl öncesi sancı değildir daha 8 gün var

Arkadaşlar, şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı acaba bu gebelik belirtisi olabilir mi reglime 6 gün var

Back
X