- 18 Ekim 2022
- 93
- 21
- 8
- 37
- Konu Sahibi Ugurum3819
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamamıs gibi görünüyor bugunü yarını mutlaka değerlendirinDünkü testim ve bugünkü testimi ekliyorum. Sizce çatlamış mı? 16 yazan dünkü bugünkü 17
Hala yumurtlama mı yaniÇatlamamıs gibi görünüyor bugunü yarını mutlaka değerlendirin
İkisi de yumurtlama mıÇatlamamış bence değerlendirin bu günleri
Evet canım test yapmaya devam edinİkisi de yumurtlama mı
Yani tam pik değil gibi duruyor ama olgunlaşmış bazen tam olgunlaşmadan da çatlayabiliyor siz yinede değerlendirin benceİkisi de yumurtlama mı
Yani yumurtlama da değil mi? Bu ay rahim filmi çektirdim de daha bi umutlandım ama hayırlısı tabi kiYani tam pik değil gibi duruyor ama olgunlaşmış bazen tam olgunlaşmadan da çatlayabiliyor siz yinede değerlendirin bence
Şöyle söyliyim benim böyle bir testim var bana tam olgunlaşmamış falan dediler ama ben yine değerlendirdim Allah'tan ümit kesilmezYani yumurtlama da değil mi? Bu ay rahim filmi çektirdim de daha bi umutlandım ama hayırlısı tabi ki
Hayırlısı inşallah bakalımŞöyle söyliyim benim böyle bir testim var bana tam olgunlaşmamış falan dediler ama ben yine değerlendirdim Allah'tan ümit kesilmez
Yarın da test yapın sonuca göre hareket edersiniz yine koyu çıkarsa değerlendirin ama çatlamasına yardım etmek için de havuç suyu içmenizi öneririmHayırlısı inşallah bakalım
Öyle mi deneyim ben onu da inşallah olur artıkYarın da test yapın sonuca göre hareket edersiniz yine koyu çıkarsa değerlendirin ama çatlamasına yardım etmek için de havuç suyu içmenizi öneririm
İnşallah hayırlısı olsunÖyle mi deneyim ben onu da inşallah olur artık![]()
Peki siz değerlendirdiğinizde hamile kaldınız mıŞöyle söyliyim benim böyle bir testim var bana tam olgunlaşmamış falan dediler ama ben yine değerlendirdim Allah'tan ümit kesilmezEki Görüntüle 3318424
Daha adetime 2 gün var tutmadı büyük ihtimalle belirti yok çünkü birde ben vitaminlerime baktırdım d vitaminim çok düşükmüş yumurtlasam bile sağlıklı olmuyormuş yumurta tutmayabilir oyüzden bu aydan ümidimi kestim vitamin kullanıyorum belki birdahaki aya nasipPeki siz değerlendirdiğinizde hamile kaldınız mı
Hayırlısı tabi yaa sağlıkla gelsin en kısa zamanda inşallahDaha adetime 2 gün var tutmadı büyük ihtimalle belirti yok çünkü birde ben vitaminlerime baktırdım d vitaminim çok düşükmüş yumurtlasam bile sağlıklı olmuyormuş yumurta tutmayabilir oyüzden bu aydan ümidimi kestim vitamin kullanıyorum belki birdahaki aya nasip