• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yumurta çatlamışsa 36 saat beklemek gerekli mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

1masal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
144
3
46
Adıyaman
Bugün ovitrelle kullandım 10 saat oldu
doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama yumurtam 24mm olmuş ve çatlamış biz yinede iğne yaptırdık bunun nedenini anlamadım ama çatlamışsa hemen ilişki gerekmezmi 36 saat beklemek gerekmez gibi geliyo

Yumurtanın çatladığından eminsen ilişki gerek sonuçta yumurta 24 saat canlı kalıyor canım

Bugün ovitrelle kullandım 10 saat oldu
doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama yumurtam 24mm olmuş ve çatlamış biz yinede iğne yaptırdık bunun nedenini anlamadım ama çatlamışsa hemen ilişki gerekmezmi 36 saat beklemek gerekmez gibi geliyo

bencede ilişki gerek..spermin yumurtayı hazır beklemesi lazım.bugünden başlayın.yarında..hep sperm olsun orda:)

Yumurtanın çatladığından eminsen ilişki gerek sonuçta yumurta 24 saat canlı kalıyor canım

eminim doktor dedi hatta nezaman çatladığını bile bilmiyorum belkide daha önce çatlamıştır 24 mm olmuş hatta çatlamış dedi bende öyle düşünmüştüm ozaman bugün başlayalım biz:)

bu bir haftayı değerlendirin bence, hergün olarak... belki başka yumurtaların daha vardır o sebeple 36 saat uygulamasını önermiştir....

Back
X