- 29 Eylül 2022
- 8
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Kardessseee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 10 günde yaptım ama silik çizgiydi sizin sonucunu ne oldu 14 beklenmesi söyleniyor daKızlar Merhaba 19 Eylülde Çatlatma ignesi oldum 10 gün erken gebelik ve normal kaset testi yaptim ikisindede net 2 cizgi pozitif sizce hala igne etkisimidir
Bende öyle yaptım evet iğne etkisi Ama inşallah yükselir değerin en kesin sonuç 14. Gün yapılan testKızlar Merhaba 19 Eylülde Çatlatma ignesi oldum 10 gün erken gebelik ve normal kaset testi yaptim ikisindede net 2 cizgi pozitif sizce hala igne etkisimidir
PozitifmisinizKızlar Merhaba 19 Eylülde Çatlatma ignesi oldum 10 gün erken gebelik ve normal kaset testi yaptim ikisindede net 2 cizgi pozitif sizce hala igne etkisimidir
Evet 4 haftalık hamileyimPozitifmisiniz
12 günü pozitifti 13 negatif oldu adetimin gecmesini bekledim 4 gün gecince pozitifi gordum cok sukurBende 10 günde yaptım ama silik çizgiydi sizin sonucunu ne oldu 14 beklenmesi söyleniyor da
Maşallah testler hiç negatife dönmedi miEvet 4 haftalık hamileyim
12 gün pozitif 13 gün negatifti Adetimi bekledim 4 gün gecince Test yaptim sonra kan VerdikMaşallah testler hiç negatife dönmedi mi
10.günü iğnenin hala silik adetimi bekleyim bende en iyisi12 gün pozitif 13 gün negatifti Adetimi bekledim 4 gün gecince Test yaptim sonra kan Verdik
Evet Adetinizi Bekleyin İğne etkiside olabilir Benim 10 . Günden 12 güne Kadar Net Cizgiydi Silik Degildi Git gide koyulaşıyodu Belirtilerimde Vardı10.günü iğnenin hala silik adetimi bekleyim bende en iyisi
Belirtilerin neydi canim? Bir de yumurtalarin kac mm idi catlatma ignesi oldugunda?Evet Adetinizi Bekleyin İğne etkiside olabilir Benim 10 . Günden 12 güne Kadar Net Cizgiydi Silik Degildi Git gide koyulaşıyodu Belirtilerimde Vardı
Bana yumurta takibi falan yapilmadi 2 tane kist oldugunu soyledi doktorum 5 gun sonra catlatma ignesi oldum Belirtilerimde baş dönmesi Kasik ağrılari vardi en belirgin belirtim göğüs agrısıydı hic gecmedi dokunamıcak kadar cok agriyoduBelirtilerin neydi canim? Bir de yumurtalarin kac mm idi catlatma ignesi oldugunda?
merhaba ne zor süreçler.ben de catlatma ignesinin 11.gunu erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik ama gözüküyordu.tabi ignenin etkisi devam ediyordur.15.gunum de kan testi vermeyi düşünüyorum yani 2 gun sonraMerhaba benim de bugün çatlatma iğnesini 13.günü 11.gün erken gebelik negatif çıktı 12.gün pozitif çıktı bugün 13.gün yine negatif anlamadım ne oluyo![]()
Sonucunuz ne oldu?merhaba ne zor süreçler.ben de catlatma ignesinin 11.gunu erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik ama gözüküyordu.tabi ignenin etkisi devam ediyordur.15.gunum de kan testi vermeyi düşünüyorum yani 2 gun sonra