Yumurta CATLATMA ignesi ???Onerilerinize ihtiyacim var lutfen...

idilga

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
2.979
21
358
ARKADASLAR YASADIGINIZ DENEYIMLERINIZDEN VE BILGILERINIZDEN FAYDALANMAK ISTIYORUM....

ARKADASLAR
ben gecen ay FEMARA kullandim klomen tarzi fakat yumurtam catlamadi sanirim cunku bugun adet oldum ve oluncaya kadar sizlama oldu yurt disinda oldugum icin doktor kontrolleimi yaptiamiyorum suan

sorum su
27 nisanda adet oldum yumurtliyacagim zaman 8-9 mayis catlatma ignesini ne zaman vurdurmaliyim ve kullanip onereceginiz catlatma ignesi ismi varmi ??

tesekkur
tum dileklerimiz gercek olsun yuce rabbim bebislerimizi once gobuslerimize sonra kucaklarmiza almayi nasip etsinn

lutfen acil cevap arkadaslar..

ARKADASLAR YASADIGINIZ DENEYIMLERINIZDEN VE BILGILERINIZDEN FAYDALANMAK ISTIYORUM....

ARKADASLAR
ben gecen ay FEMARA kullandim klomen tarzi fakat yumurtam catlamadi sanirim cunku bugun adet oldum ve oluncaya kadar sizlama oldu yurt disinda oldugum icin doktor kontrolleimi yaptiamiyorum suan

sorum su
27 nisanda adet oldum yumurtliyacagim zaman 8-9 mayis catlatma ignesini ne zaman vurdurmaliyim ve kullanip onereceginiz catlatma ignesi ismi varmi ??

tesekkur
tum dileklerimiz gercek olsun yuce rabbim bebislerimizi once gobuslerimize sonra kucaklarmiza almayi nasip etsinn

öncelikle tedavin hayirli olsin bende yurt disinda yaptirddim fakat pek anlamadim ben adetten sonra tedaviye basladdddim 3 gunu igne siprey ve rahim kalinlasmasi sonucu catlatma ignesi yaptim 15 gun sonu ovitre catlatma ignesi yaptim ve 3 gun sonra transferim oldu 15 gun sonrada belli oluyo ama arkaslardan okuduguma göre cok farkli her doktorun ki farklidir eger sana catlatma ignesi yaptilarsa 3 gun icinde transferin yapilmasi gerek

ARKADASLAR

sorum su

tesekkur

tesekkurler cnmmm

ben catlatma ignesi hic olmadim
ovulasyonda gulen yuzu gordugumde yani yumurtladigimda vurdursam olur mu ki

Back
X