Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15gunu kan verebilirsiniz belki geç döllenme olabilir.Bugün yumurta çatlatma iğnemin 12. Günü test yaptım negatif çıktı acaba sonrasında pozitif olur mu çok mu erken yaptım
Negatif maalesefCanım merak ettim nasıl oldu sonuç değişti mi
Yok maalesef değilmiş15gunu kan verebilirsiniz belki geç döllenme olabilir.
Hemen yapma çünkü yanlış sonuç veriyor ben yaptım yanlış sonuç aldım. 15. Gün yapman daha doğru sonuç verir. Şimdiden yaparsan pozitif çıkar benim öyle oldu doktora gıttım hıc bır şey yok dedi sonradan üzülmeBende çatlatma iğnesi yaptım bugün 7 günüm test alıp yapmamak için zor tutuyorum kendimi sol kasığımda batmalar oluyor arada inşallah tutmuştur
Bunu biliyorum çok söylediler ama bir kere de olsa o gebelik testinin pozitif olduğunu görmek çok iyi gelecek banaHemen yapma çünkü yanlış sonuç veriyor ben yaptım yanlış sonuç aldım. 15. Gün yapman daha doğru sonuç verir. Şimdiden yaparsan pozitif çıkar benim öyle oldu doktora gıttım hıc bır şey yok dedi sonradan üzülme
Bende bu yüzden yapmıştım ama sonra biraz üzüldümBunu biliyorum çok söylediler ama bir kere de olsa o gebelik testinin pozitif olduğunu görmek çok iyi gelecek bana![]()
Çatlatma iğnesi sonrası dinlendiniz mi peki doktorunuz bilgi verdi mi o konuda.benimde üçüncü günüm belimin sağ tarafında ağrı var 1 gün önce de kusma olmuştuBende çatlatma iğnesi yaptım bugün 7 günüm test alıp yapmamak için zor tutuyorum kendimi sol kasığımda batmalar oluyor arada inşallah tutmuştur
Bazen iğnenin etkisi olabılıyomus ama kesin sonuç için 15 gün beklemelisinÇatlatma iğnesi sonrası dinlendiniz mi peki doktorunuz bilgi verdi mi o konuda.benimde üçüncü günüm belimin sağ tarafında ağrı var 1 gün önce de kusma olmuştu
İğneden sonra sürekli yatmak mı gerekiyor bilginiz varmı benim doktorum söylemedi bisyBazen iğnenin etkisi olabılıyomus ama kesin sonuç için 15 gün beklemelisin
Bana doktorum böyle bir şey söylemedi. Araştırdığımda da böyle bişey görmedim ama bazılarında iğne ağrı falan yaparmış bende hıc olmadı. Ağrı yapıyorsa ya da rahatsız ediyorsa dinlenebilirsiniz tabiki ama yatınca bir işe yarıyor mu hiç bilmiyorumİğneden sonra sürekli yatmak mı gerekiyor bilginiz varmı benim doktorum söylemedi bisy
Anladım teşekkür ederim isteyen herkes hayırlı haber alır inşallahBana doktorum böyle bir şey söylemedi. Araştırdığımda da böyle bişey görmedim ama bazılarında iğne ağrı falan yaparmış bende hıc olmadı. Ağrı yapıyorsa ya da rahatsız ediyorsa dinlenebilirsiniz tabiki ama yatınca bir işe yarıyor mu hiç bilmiyorum
Evet bol bol dinlen karnını kasck şeylerden kcin dedi evi süpürme bile ama benim kayınvalidem hiç düşünmüyor beni çok strese koyuyorÇatlatma iğnesi sonrası dinlendiniz mi peki doktorunuz bilgi verdi mi o konuda.benimde üçüncü günüm belimin sağ tarafında ağrı var 1 gün önce de kusma olmuştu
Gidip yarın yapacm kesin testBende bu yüzden yapmıştım ama sonra biraz üzüldüm![]()
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınGidip yarın yapacm kesin test
Çocuk için daha mı olumlu sonuç veriyormuş dınlenmekEvet bol bol dinlen karnını kasck şeylerden kcin dedi evi süpürme bile ama benim kayınvalidem hiç düşünmüyor beni çok strese koyuyor