Yumurta çatlatma iğnesi

askcacag

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
13
1
16
24
Bugün yumurta çatlatma iğnemin 12. Günü test yaptım negatif çıktı acaba sonrasında pozitif olur mu çok mu erken yaptım

Bende çatlatma iğnesi yaptım bugün 7 günüm test alıp yapmamak için zor tutuyorum kendimi sol kasığımda batmalar oluyor arada inşallah tutmuştur

Bende çatlatma iğnesi yaptım bugün 7 günüm test alıp yapmamak için zor tutuyorum kendimi sol kasığımda batmalar oluyor arada inşallah tutmuştur
Hemen yapma çünkü yanlış sonuç veriyor ben yaptım yanlış sonuç aldım. 15. Gün yapman daha doğru sonuç verir. Şimdiden yaparsan pozitif çıkar benim öyle oldu doktora gıttım hıc bır şey yok dedi sonradan üzülme

Bunu biliyorum çok söylediler ama bir kere de olsa o gebelik testinin pozitif olduğunu görmek çok iyi gelecek bana

Çatlatma iğnesi sonrası dinlendiniz mi peki doktorunuz bilgi verdi mi o konuda.benimde üçüncü günüm belimin sağ tarafında ağrı var 1 gün önce de kusma olmuştu

Çatlatma iğnesi sonrası dinlendiniz mi peki doktorunuz bilgi verdi mi o konuda.benimde üçüncü günüm belimin sağ tarafında ağrı var 1 gün önce de kusma olmuştu
Bazen iğnenin etkisi olabılıyomus ama kesin sonuç için 15 gün beklemelisin

İğneden sonra sürekli yatmak mı gerekiyor bilginiz varmı benim doktorum söylemedi bisy
Bana doktorum böyle bir şey söylemedi. Araştırdığımda da böyle bişey görmedim ama bazılarında iğne ağrı falan yaparmış bende hıc olmadı. Ağrı yapıyorsa ya da rahatsız ediyorsa dinlenebilirsiniz tabiki ama yatınca bir işe yarıyor mu hiç bilmiyorum

Anladım teşekkür ederim isteyen herkes hayırlı haber alır inşallah

Evet bol bol dinlen karnını kasck şeylerden kcin dedi evi süpürme bile ama benim kayınvalidem hiç düşünmüyor beni çok strese koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…