Anladım teşekkür ederim nasip bakalım yapacak bir şeyimiz yok artık şu gibi kahverengi açık renk geliyorBenimde aynı olmuştu gece açık kahverengi leke sabahına da normal adete döndü malesef
Regle döndü mü sizinde acabaAnladım teşekkür ederim nasip bakalım yapacak bir şeyimiz yok artık şu gibi kahverengi açık renk geliyor
Evet maalesefRegle döndü mü sizinde acaba
Hayırlısı olsunEvet maalesef
Bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım bugün adetimin 2. Günü olmadım ama test negatifBenimde aynı olmuştu gece açık kahverengi leke sabahına da normal adete döndü malesef
Kan tahlili yaptırdınız mıBende bu ay çatlatma iğnesi yaptım bugün adetimin 2. Günü olmadım ama test negatif
Hayır kan testi yapmadımKan tahlili yaptırdınız mı
Sadece 2 tane normal test yaptım kaset test ve normal testHayır kan testi yapmadım
Bence 3 gün daha bekleyin hala olmadı iseniz testiniz negatif se doktoruna gidin ilk kez mi yaptırdınız iğneyiSadece 2 tane normal test yaptım kaset test ve normal test
Evet ilk daha önce klomen kullandım çatlatma yapılmadı kist oluştu sonrasında ilaçla yok oldu tekrar klomen başlayıp çatlatması yapıldı ilk 3 gün sadece birliktelik oldu sonrada adetim gecikti ama negatif olunca umudum gittiBence 3 gün daha bekleyin hala olmadı iseniz testiniz negatif se doktoruna gidin ilk kez mi yaptırdınız iğneyi
Anladım siz yinede umudunuzu kaybetmeyinEvet ilk daha önce klomen kullandım çatlatma yapılmadı kist oluştu sonrasında ilaçla yok oldu tekrar klomen başlayıp çatlatması yapıldı ilk 3 gün sadece birliktelik oldu sonrada adetim gecikti ama negatif olunca umudum gitti
İnşallahAnladım siz yinede umudunuzu kaybetmeyin
Herşey gönlünüzce olsun
Test yaptınız mı? Sonuç nedir ?Anladım siz yinede umudunuzu kaybetmeyin
Herşey gönlünüzce olsun
Sonuç nedir acaba? Test yaptınız mı?İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?