Yumurta çatlayınca görünür mü ?

Lavinya Lavinya

Uçmak için kanatlara ihtiyacım yok...
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
945
1.006
113
Merhaba hanımlar dün klomen kullandığım için kontrole gittim doktorum o gün gelmemiş başka doktora göründüm 2 tane yumurta var dedi. Bugün tekrar gittim kendi doktoruma yine yoktu çatlama günündeyim yine başka bi doktora göründüm durum ne diye ve bana yumurta yok dedi. Sizce bu ne demek oluyor canım sıkıldı. Sağda yumurta yok solda da yok dedi. O zaman dünkü neydi sol alt karnımda ağrı vardı hep. Bilen cevaplasın lütfen. Yumurta çatladığında görünmüyor mu artık. Çatlamış olabilir mi? Klomen biteli 4 gün oldu incir ve havuç kürü de yapıyorum.

Yumurtanız çatlamıştır, göründüğünü de pek sanmıyorum. Çünkü ne zaman çatladığı vesaire tespit edilemiyor diye biliyorum. Canınızı sıkmak yerine bi ovulasyon testi yapın ya da bunu da geçip ilişki programına devam edin derim

O agri yaşadıgı gün yumurta catlams catladiktan snra bidaha gözükmez hemen iliskiye gir yumurtan duruyodur

O agri yaşadıgı gün yumurta catlams catladiktan snra bidaha gözükmez hemen iliskiye gir yumurtan duruyodur
Çok sağol canım cevabın için ilişki olmadı dün canım sıkkın. Hatta sinirliyim bebek konusunu bırakmayı düşünüyorum o derece yıpranmaya başladım. İnşallah daha önce çatlamıştır düne kadar düzenli ilişki oldu. Peki adetten hemen önce ya da sonra hamile kalınca yumurta oluşuyo mu ? Klomeni de bırakıcam gına geldi ateş basmalarım var iki haftadır çatladım. Bugün son kez doktorumu bulup tedaviyi bırakmak istediğimi söyleyeceğim.

Çok sağol canım cevabın için ilişki olmadı dün canım sıkkın. Hatta sinirliyim bebek konusunu bırakmayı düşünüyorum o derece yıpranmaya başladım. İnşallah daha önce çatlamıştır düne kadar düzenli ilişki oldu. Peki adetten hemen önce ya da sonra hamile kalınca yumurta oluşuyo mu ? Klomeni de bırakıcam gına geldi ateş basmalarım var iki haftadır çatladım. Bugün son kez doktorumu bulup tedaviyi bırakmak istediğimi söyleyeceğim.
Adetten hemen önce yada hamile kalinca yumurta oluşmaz. Niye sürekli klomen kullanyosunki

Adetten hemen önce yada hamile kalinca yumurta oluşmaz. Niye sürekli klomen kullanyosunki
İnşallah dediğin gibidir canım inşallah hamileyimdir. Çok yoruldum yumurta hesabı yapmaktan 2 aydır kullanıyorum canım tedaviye başlayalım 3 ay oldu 1 yıldır istiyorum olmuyo. Şimdi tekrar gidiyorum kontrol olup ara vermek istediğimi söyleyecem

İnşallah dediğin gibidir canım inşallah hamileyimdir. Çok yoruldum yumurta hesabı yapmaktan 2 aydır kullanıyorum canım tedaviye başlayalım 3 ay oldu 1 yıldır istiyorum olmuyo. Şimdi tekrar gidiyorum kontrol olup ara vermek istediğimi söyleyecem
Canim bende tüp bebek tedawisndeym gecicek merak etme olmasa bile alışıyosun

Back
X