- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi almilaizmir
-
Çok isterim birlikte devam edelim yarın suana kadar iyi gidiyorum akşam eliptik bisikletle desteklemek istiyorum . Birlikte devam edelimMerhaba ben de 58 kilodan 70.2 oldum. 1 aydır dikkat ediyorum. 68.2 oldum. Ben de size katılmak isterim
Merhaba leyla yarın tartı fotograflarını yükleyerek başlayalım. Bol eksilerimiz olsunMerhaba ben de 70 kiloyum 65e düşmek istiyorum şimdilik emziriyorum çünkü ben de sizle birlikte denemek istiyorum
Tamam o zaman anlaştık.Ben de çocuklardan fırsat buldukça sürüuorum ve spor yapıyorum.Çok isterim birlikte devam edelim yarın suana kadar iyi gidiyorum akşam eliptik bisikletle desteklemek istiyorum . Birlikte devam edelim
Regl döneminde olman avantaj olabilir. Bol protein ve su desteği ile eksileri daha yakın tarihlerde görürsün.Akşam yemeğim üç yumurta peynir kattım içine ama regli olmuşum o biraz üzdü ama pes etmek yok devam
Merhaba Leyla. HoşgeldinMerhaba ben de 70 kiloyum 65e düşmek istiyorum şimdilik emziriyorum çünkü ben de sizle birlikte denemek istiyorum
Umarım öyle olurRegl döneminde olman avantaj olabilir. Bol protein ve su desteği ile eksileri daha yakın tarihlerde görürsün.
HarikaSabah işe yetişicem diye foto alamadım 63.9 le devam
Ben de 6.gundeyim protein ağırlıklı 2 öğün besleniyorum ve eliptik yapıyorum.Üçüncü günden selamlar 62.6 ile güne başladım. Dün iki yumurta ve yeşillik yedim akşam yarım saat eliptik yaptım harika bir gün olsun
Sizinle aynı yoldan geçiyorız 59 ile hamile kaldım daha sonra 56 ya düştüm spor ve diyetle sonra nasıl olduysa 65 oldum tekrar şimdi 55 kiloya düşüp korumak istiyorum ve motive olmak için buraya post açtım açıkcası bu akşam bir 60 dk eliptik skoru koydum yapıcam ve sabah tartıda yine eksi görürsem harika. Sizinde motive olmanıza cok sevindim kilolardan kurtulana kadar devamBen de 6.gundeyim protein ağırlıklı 2 öğün besleniyorum ve eliptik yapıyorum.
Eliptik sever birini daha görünce mutlu oldum. 72 kilo başlangıcım ama tartilmayi düşünmüyorum verdigimi görünce nasıl olsa veriliyor diye geri tepiyor ben de. Vücut ölçülerimi aldım bu sefer 1 ay sonra tartilmayi düşünüyorum.
Bana şöyle dank etti sürekli al ver al ver döngüsünden kurtulmak yani bunun Spor ve sağlıklı beslenme hariç başka hiçbir yolu yok ve o yolu yürüyecek tek kişi benim. Doğum öncesi 57 kiloydum 91 kilo ile doğuma girdim. Bu sefer bu süreç son olsun istiyorum.
Burada sizleri de görünce motive oluyor lütfen boş bırakmayın burayı
Harika devam ediyoruz pes etmek yokBugün yürüyüş yapabildim. Güncel kilom 68.1.
Çocuklardan dolayı düzenim hiç yok. Elimden geleni yapıyorum. Acelem yok . Teşekkür ederimHarika devam ediyoruz pes etmek yok