- 9 Haziran 2020
- 19
- 5
- 16
- Konu Sahibi _bilgesevi_
yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmi lütfen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim çok mutlu oldum sizin adınızaEvet aldik cok sükür pozitifdarisi bütun isteyenlerin başina
ben gynolife murat beyde yaptirdim kendim arastirip icime sinen yere gittim cok sükür memnun kaldim
Cok tesekkur ederim darisi sizlere insallahÇok sevindim çok mutlu oldum sizin adınızaçok şükür eliniz boş dönmemissiniz
bende haziranda hazırlıklarımi tamamlayıp temmuzda gitmeyi düşünüyorum.biz aslında geçtiğimiz eylül ayında gidecektik ama karantina durumlarıyla alakalali çok aksilik oldu. Şu an süreç nasıl kaç gün kaldınız kıbrısta, eylülde dr hit.e gidecektik ama simdi gynolife ve dr.hit arasında kararsizim .fiyatlar ne durumda şu an 5000 euro mu hala
Toplamda ne kadara mal oldu.Cok tesekkur ederim darisi sizlere insallahumarim sende yavrunla dönersin oradan
gitmeden once yapilmasi gerekenler hakkinda detayli bilgi veriliyor zaten pcr testi yaptirdik gitmeden iki gun once . Kktc iban numarasi gonderiyorlar 4500 tl oraya ödeme yapiyorsun karantina oteli icin bizim kaldigimiz otel cok guzeldi temizdi üc ögun yemek de bu fiyata dahil bir hafta otelde kalsan yeme icme bu fiyattan daha fazla tutar bence . Kktc havaalninda pcr testi yapiliyor karantina oteline göturulüyorsunuz aksam sonuclari size bildiriyorlar sabahina hastane bizim adimiza izin alip hastaneye gıturduler esimden örnek alindi yumurta dolllendi 5. Gun embriyosu transfer yapildi bu 5 gunluk bekleme sürecinde hastane ile işiniz olmuyor karantina otelinde kaliyosunuz , disariya hic cikmamak sartiyla bu sùecte embriyolog arayip bilgi veriyor embriyolarin gelisimiyle ilgili yani yasaktan dolayi cikilamiyor ama hastaneyle sürekli iletisim halinde olunuyo kontrolli bir sekildr yapiliyor hersey 5. Gun tekrar bizim icin izin alinip otelden aldilar ve transfer yapilfi bir gün sonrasinda dönuş yaptik . Bu şekilde sormak istedigin baska seyler varsa sorabilirsin canim seve seve cevaplarim
Çok teşekkür ederim hemen dönüş yaptığın ve içtenlikle cevapladığın içinCok tesekkur ederim darisi sizlere insallahumarim sende yavrunla dönersin oradan
gitmeden once yapilmasi gerekenler hakkinda detayli bilgi veriliyor zaten pcr testi yaptirdik gitmeden iki gun once . Kktc iban numarasi gonderiyorlar 4500 tl oraya ödeme yapiyorsun karantina oteli icin bizim kaldigimiz otel cok guzeldi temizdi üc ögun yemek de bu fiyata dahil bir hafta otelde kalsan yeme icme bu fiyattan daha fazla tutar bence . Kktc havaalninda pcr testi yapiliyor karantina oteline göturulüyorsunuz aksam sonuclari size bildiriyorlar sabahina hastane bizim adimiza izin alip hastaneye gıturduler esimden örnek alindi yumurta dolllendi 5. Gun embriyosu transfer yapildi bu 5 gunluk bekleme sürecinde hastane ile işiniz olmuyor karantina otelinde kaliyosunuz , disariya hic cikmamak sartiyla bu sùecte embriyolog arayip bilgi veriyor embriyolarin gelisimiyle ilgili yani yasaktan dolayi cikilamiyor ama hastaneyle sürekli iletisim halinde olunuyo kontrolli bir sekildr yapiliyor hersey 5. Gun tekrar bizim icin izin alinip otelden aldilar ve transfer yapilfi bir gün sonrasinda dönuş yaptik . Bu şekilde sormak istedigin baska seyler varsa sorabilirsin canim seve seve cevaplarim
Rica ederim ne demek bende gitmeden once hep yorumlari okuyordum ama bi türlu üye olamamistim . Toplamda bir hafta kaldik yumurta donasyonu yapildi ücret de 5000 euro ama indirim isteme sansiniz var diye biliyorum 4500 euro ödemistik yumurta donasyonu icin . 12 yumurta toplandi donörden 6 si geriden geldigi söylendi kalan saglikli 6 sinin 2 si tarnsfer yapildi geriye kalan 4 ü dondurabilcemiz söylendi 500 euro karsiliginda dondurduk . Sonuc negatif de olabilirdi en azindan bu kadar maliyetli olmaz tekrar yaptirmak istendiginde en iyi ihtimal kardeş istendiginde bu kadar ugrasa maliyete gerek kalmaz sonucta cok ugrasi ve maliyetlo birtedavi bazilari icin 5000 euro birsey degildir ama bazilari icin cok para maalesefÇok teşekkür ederim hemen dönüş yaptığın ve içtenlikle cevapladığın içinyani toplamda bir hafta falan mı kalmış oldunuz ,bide yumurta donasyonumuydu sizin donasyon ücreti ne kadardi.
Bizde dr.hit le 5000 anlaşmıştık ama karantina ücreti içindeydi yani aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor.ilk iki sene ücretsiz dondurma yapacaklardı ve olumsuz olursa 1500 euro ya yapılacaktı işlem.ama gynolife ile de ilgili çok güzel yorumlar okuyunca kararsız kaldım açıkçası.peki ilgileri nasıl sizce hemen dönüş yapıyorlar mı dr hitte o konuda bazı kızdığım yerler olmuştuRica ederim ne demek bende gitmeden once hep yorumlari okuyordum ama bi türlu üye olamamistim . Toplamda bir hafta kaldik yumurta donasyonu yapildi ücret de 5000 euro ama indirim isteme sansiniz var diye biliyorum 4500 euro ödemistik yumurta donasyonu icin . 12 yumurta toplandi donörden 6 si geriden geldigi söylendi kalan saglikli 6 sinin 2 si tarnsfer yapildi geriye kalan 4 ü dondurabilcemiz söylendi 500 euro karsiliginda dondurduk . Sonuc negatif de olabilirdi en azindan bu kadar maliyetli olmaz tekrar yaptirmak istendiginde en iyi ihtimal kardeş istendiginde bu kadar ugrasa maliyete gerek kalmaz sonucta cok ugrasi ve maliyetlo birtedavi bazilari icin 5000 euro birsey degildir ama bazilari icin cok para maalesef
4500 euro yumurta donasyonu . Geriye embriyo kalirsa ama bunun garantisini veremiyolar senin istedigin fiziksel özellikte 6 tane donör gonderdiler bana isim soyisim fotograf haric sac rengi goz rengi boy kilo ne is yaptigi hoslandigi seyler vs. Ben fiziksel özelliklerini ilettikten sonra 6 donör gonderdiler hepside benim iztedigim özelluklere cok yakindi ben en genc olani sectim . Zaten donör olarak kayit yaptirabilmeleri icin muayeneden gectiklerini yumurtalarinin saglikli olmasi gerektigini söylemislerdi . 12 yumurta toplandi 6 si geriden geldigini 6 sinin saglikli oldugu söylendi ikisi transfer yapildi kalan 4 ünü 500 euro karsiliginda dondurduk . Tedavi ücreti bu sekilde ama biz gitmeden Kktc iban numarasi veriyorlar oraya 4500 tl yatiriyosun karantina otel ücretiToplamda ne kadara mal oldu.
Kaç yumurta toplandı?
Belli bir embriyo sayısı var mı hak verilen?
Canim bende hitle gynolife arasinda kalmisim karar vermek cok zor biliyorum . Ben yeri geldi aksam 11 de soru sordum danisma ceren hanim var her zaman her saatte donus yaptilar hatta doktor beyle görusmek istedigimi soyledim bir gun sonra murat bey aradi aklimdaki butun sorulari sordum sakinlikle cevap verdi . Bu arada sana rahim filmi cektirmen gerektigini söyeldiler mi bana murat bey vektirmem gerektigini söyledi önlem amacli cektirin demistiBizde dr.hit le 5000 anlaşmıştık ama karantina ücreti içindeydi yani aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor.ilk iki sene ücretsiz dondurma yapacaklardı ve olumsuz olursa 1500 euro ya yapılacaktı işlem.ama gynolife ile de ilgili çok güzel yorumlar okuyunca kararsız kaldım açıkçası.peki ilgileri nasıl sizce hemen dönüş yapıyorlar mı dr hitte o konuda bazı kızdığım yerler olmuştu
Söylemişlerdi cnm. ben 3 kere rahim filmi çektirdim öncesinde de 5 yıldır ugrasiyorum çünkü .zaten eylülde ben hava alanından döndüm önceki hazırlıkları tamamlamıştım rahim filmi tahliller falan ama dönüş biletimizi iptal ettiler hava alanındayken o yüzden gidemedik eylülde. Bu arada kıbrısta tekrar pcr yapınca ücret alıyorlar miCanim bende hitle gynolife arasinda kalmisim karar vermek cok zor biliyorum . Ben yeri geldi aksam 11 de soru sordum danisma ceren hanim var her zaman her saatte donus yaptilar hatta doktor beyle görusmek istedigimi soyledim bir gun sonra murat bey aradi aklimdaki butun sorulari sordum sakinlikle cevap verdi . Bu arada sana rahim filmi cektirmen gerektigini söyeldiler mi bana murat bey vektirmem gerektigini söyledi önlem amacli cektirin demisti
Peki, çok teşekkürler.4500 euro yumurta donasyonu . Geriye embriyo kalirsa ama bunun garantisini veremiyolar senin istedigin fiziksel özellikte 6 tane donör gonderdiler bana isim soyisim fotograf haric sac rengi goz rengi boy kilo ne is yaptigi hoslandigi seyler vs. Ben fiziksel özelliklerini ilettikten sonra 6 donör gonderdiler hepside benim iztedigim özelluklere cok yakindi ben en genc olani sectim . Zaten donör olarak kayit yaptirabilmeleri icin muayeneden gectiklerini yumurtalarinin saglikli olmasi gerektigini söylemislerdi . 12 yumurta toplandi 6 si geriden geldigini 6 sinin saglikli oldugu söylendi ikisi transfer yapildi kalan 4 ünü 500 euro karsiliginda dondurduk . Tedavi ücreti bu sekilde ama biz gitmeden Kktc iban numarasi veriyorlar oraya 4500 tl yatiriyosun karantina otel ücreti
Peki, çok teşekkürler.
siz yumurta toplama işleminin olduğu gün mü orada oluyorsunuz? Yoksa yumurtalar önceden toplanıp donduruluyor mu? Taze transfer mi oluyor.
ben de artık ciddi ciddi düşünüyorum yumurta donasyonunu çünkü tüp bebek tedavisi görmekten yoruldum. Bizim sorunumuz sağlıklı embriyo bulamıyoruz. Sebebini Benim yaşıma veriyorlar (40)
Havaalaninda pandemiden dolayi mi iptal edildi o kadar hazirlik yapiliyor neden öncesinde bilgi vermediler. Pcr testi giriste Kktc havaalaninda yapiliyor ona ücret ödemedik ama dönüs icin bilet almak icin gitmeden bir gün öncesinde otele ekip geliyor ona kisi başi 200 tl ödeme yaptik . Ayrica buradan gitmeden once bilet alabilmek icinde pcr testi isteniyor Dış hatlar olarak veriliyo ve kisi basi 250 tl de burada verdikSöylemişlerdi cnm. ben 3 kere rahim filmi çektirdim öncesinde de 5 yıldır ugrasiyorum çünkü .zaten eylülde ben hava alanından döndüm önceki hazırlıkları tamamlamıştım rahim filmi tahliller falan ama dönüş biletimizi iptal ettiler hava alanındayken o yüzden gidemedik eylülde. Bu arada kıbrısta tekrar pcr yapınca ücret alıyorlar mi
biz uçağa binecekken mesaj geldi dönüş biletiniz iptal edildi diye o yüzden gidemedik ,pcr yaptirmistik o zaman öncesinde bizde .cok soru soruyorum kusura bakma bisey daha sorcamHavaalaninda pandemiden dolayi mi iptal edildi o kadar hazirlik yapiliyor neden öncesinde bilgi vermediler. Pcr testi giriste Kktc havaalaninda yapiliyor ona ücret ödemedik ama dönüs icin bilet almak icin gitmeden bir gün öncesinde otele ekip geliyor ona kisi başi 200 tl ödeme yaptik . Ayrica buradan gitmeden once bilet alabilmek icinde pcr testi isteniyor Dış hatlar olarak veriliyo ve kisi basi 250 tl de burada verdik
Biz gidiş dönüş almıştık bileti ,hemen hava alanında gittik pegasusa sorduk onlar da kapılar kapanmış olabilir falan deyince bizde dönemeyiz kapılar kapanınca diye gidememistikHavaalaninda pandemiden dolayi mi iptal edildi o kadar hazirlik yapiliyor neden öncesinde bilgi vermediler. Pcr testi giriste Kktc havaalaninda yapiliyor ona ücret ödemedik ama dönüs icin bilet almak icin gitmeden bir gün öncesinde otele ekip geliyor ona kisi başi 200 tl ödeme yaptik . Ayrica buradan gitmeden once bilet alabilmek icinde pcr testi isteniyor Dış hatlar olarak veriliyo ve kisi basi 250 tl de burada verdik
Ben Kıbrıs’ı hiç araştırmadım. Türkiye’de kendi yumurtalarımla transfer oldum. Sonucunu bekliyorum. Benim sorunum sağlıklı embriyo bulamıyoruz.Rica ederim canim, yumurta toplama islemi oldugu gün gidemedik ama 3 gün sonraya erteleyebileceklerini söyledi donöre igne kullandirdiklari icin igne dozunu düşürüp 3 gun sonrasina ertelenebilir en fazla dendi yani dondurulmuyor taze kullanildigini söylediler . Umarim hersey gönlunce olur mutlu gider mutlu dönersin insallahmerkez olarak nereyi dusunuyorsun peki
Ayy mutlu sonn hayırlısıyla raabim saglıklica kucağınıza almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olur nolur bize de dua edinEvet aldik cok sükür pozitifdarisi bütun isteyenlerin başina
ben gynolife murat beyde yaptirdim kendim arastirip icime sinen yere gittim cok sükür memnun kaldim