Yumurta dondurma

helinoloji

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
33
17
3
20
Merhabalar, bu konu için daha önce sizlerden çok bilgi aldım. Sizlere bir sorum daha olacak : Yumurta dondurduktan sonra diyelim ki yumurta dondurdum bir ay sonra amh değerime baktığım zaman yumurtalarımı aldığım için amh değerim daha düşük mü çıkacak yoksa bir değişiklik olmayacak mı aynı mı kalacak ? Umarım sorumu anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba zorlu süreçin bugün tamamladım.3 ay önce Dr gittiğinde çikolata kisti olduğunu öğrendim.amh istedi düşük gelecek ama dedi,dediği gibi de oldu..Acil evlenmem lazım ya da yumurta dondurman gerek dedi.32 yaşındayım.ilk amh testinde sorun olabilir mi ki diye sürece sıfırdan başlamaya karar verdim.başka bir Dr gittim.Tekrar test verdim ve sonuç ilk göre daha yüksekti o doktor dondurma dedi.Tüp bebek merkezine yönlendirdi ve süreç başladı.Bu süreçte doktor seçimi çok önemli benim doktorum dünyalar tatlısı bi bayan idi pozitifliği yaklaşımı bu süreçte bana çok destek oldu.2 defa dondurma yapıldı.ilk 7 yumurta toplandı ama 5 kaliteli çıktı.2 sinde yani bugün 9 tane toplandı 9 da kaliteli çıktı.Bence vakit kaybetmeden hemen işlemlere başla amh yumurta toplandıktan sonra düşmez sonuçta mevcut yumurtanı çatlatıyor bu sana yumurta kaybettirmiyor.psikolojin iyi tutman lazım ben bu süre zarfında ailem dostlarım doktorum ve ekibi çok destek oldu. Biraz uzun oldu ama duygularını anlayabiliyorum.Bi nebze işine yararsa diye yazmak istedim.

Back