Yumurta fazlalığı

ffnurrr98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
73
17
38
29
Kızlar merhaba doktora gittiğimde fazla yumurtladığımı bu sebepten yumurtaların gelişemiyor dedi bana ama ben düzenli adet görüyorum ve ovilasyon testi kullanıyorum teste yumurtlamayı görüyorum 9 aydır deniyoruz hala olmadı böyle bi durumla karşılaşan varmı yumurtam vaktinde çatladıgı için sağlıklımıdır sizce

Kızlar merhaba doktora gittiğimde fazla yumurtladığımı bu sebepten yumurtaların gelişemiyor dedi bana ama ben düzenli adet görüyorum ve ovilasyon testi kullanıyorum teste yumurtlamayı görüyorum 9 aydır deniyoruz hala olmadı böyle bi durumla karşılaşan varmı yumurtam vaktinde çatladıgı için sağlıklımıdır sizce
Çok yumurta olması kaliteli anlamına gelmiyor.
Hormonlarınıza bakıldı mı, rahim filmi çektirdiniz mi ?
Her şey yolundaysa yumurtalar için dr tedavi uygulayabilir.

Çok yumurta olması kaliteli anlamına gelmiyor.
Hormonlarınıza bakıldı mı, rahim filmi çektirdiniz mi ?
Her şey yolundaysa yumurtalar için dr tedavi uygulayabilir.
Bu ay adetin 2 günü kan verip rahim filimi çekileceğim ovilasyon testiyse çatlama günlerini değerlendirdim olmazsa diğer değerlerime bakılacak gençliğimden beri düzenli adet görürüm normal düzeyde hiç sıkıntıda yaşamadım o yüzden kafam karışıyor

Bu ay adetin 2 günü kan verip rahim filimi çekileceğim ovilasyon testiyse çatlama günlerini değerlendirdim olmazsa diğer değerlerime bakılacak gençliğimden beri düzenli adet görürüm normal düzeyde hiç sıkıntıda yaşamadım o yüzden kafam karışıyor
Hormonlarda sıkıntı varsa ilaç verir zaten.
Rahim filmi muhakkak çektirin Rahim şekli bozukluğu, perde veya tüp tıkanıklığı olabiliyor. En azından sıkıntı varsa onun çaresine bakarsınız.
Her şey yolundaysa eğer yumurtalar için baskılayıcı iğne veriyorlar sanırım.
Fazla yumurta oluşmasın diye.

Hormonlarda sıkıntı varsa ilaç verir zaten.
Rahim filmi muhakkak çektirin Rahim şekli bozukluğu, perde veya tüp tıkanıklığı olabiliyor. En azından sıkıntı varsa onun çaresine bakarsınız.
Her şey yolundaysa eğer yumurtalar için baskılayıcı iğne veriyorlar sanırım.
Fazla yumurta oluşmasın diye.
Bu ayda olmazsa kalan testleri yaptıracağım artık ki o kadar ay olmadı bu ay da olmaz kesin

Back
X