aycen Nirvana Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 1.929 151 698 İstanbul 29 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aycen #1 arkadaşlar tüp bebekten önce doktorunuzun yumurta gelişimini artıracak size tavsiye ettiği takviye ilaçlar varmı .lütfen paylaşırsanız sevinirim
arkadaşlar tüp bebekten önce doktorunuzun yumurta gelişimini artıracak size tavsiye ettiği takviye ilaçlar varmı .lütfen paylaşırsanız sevinirim
aycen Nirvana Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 1.929 151 698 İstanbul 29 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aycen #2 kimsecikler yokmu arkadaşlar bilgi verecek
bahar35baha Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2013 1.633 143 163 30 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aycen #3 aycen .!.: arkadaşlar tüp bebekten önce doktorunuzun yumurta gelişimini artıracak size tavsiye ettiği takviye ilaçlar varmı .lütfen paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... canım bana sadece biosteron verdi doktor onu kullanıyorum bal polen arısütü yiyorum sendemi yumurta rezervi azlığı vardı..
aycen .!.: arkadaşlar tüp bebekten önce doktorunuzun yumurta gelişimini artıracak size tavsiye ettiği takviye ilaçlar varmı .lütfen paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... canım bana sadece biosteron verdi doktor onu kullanıyorum bal polen arısütü yiyorum sendemi yumurta rezervi azlığı vardı..
aycen Nirvana Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 1.929 151 698 İstanbul 30 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aycen #4 bahar35baha .!.: canım bana sadece biosteron verdi doktor onu kullanıyorum bal polen arısütü yiyorum sendemi yumurta rezervi azlığı vardı.. Genişletmek için tıkla... canım bende yumurta çok ama kala kala 1 yada 2 tane kalıyo
bahar35baha .!.: canım bana sadece biosteron verdi doktor onu kullanıyorum bal polen arısütü yiyorum sendemi yumurta rezervi azlığı vardı.. Genişletmek için tıkla... canım bende yumurta çok ama kala kala 1 yada 2 tane kalıyo
bahar35baha Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2013 1.633 143 163 30 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aycen #5 aycen .!.: canım bende yumurta çok ama kala kala 1 yada 2 tane kalıyo Genişletmek için tıkla... canım ozaman sölediğim şeylerin kullan bence kaliteye çok iyi geliyomuş..birde sprulina yosun kullan tedaviye başlamadan enaz 3 ay bakım yap yumoşlarına inş kalitesi artar..
aycen .!.: canım bende yumurta çok ama kala kala 1 yada 2 tane kalıyo Genişletmek için tıkla... canım ozaman sölediğim şeylerin kullan bence kaliteye çok iyi geliyomuş..birde sprulina yosun kullan tedaviye başlamadan enaz 3 ay bakım yap yumoşlarına inş kalitesi artar..
aycen Nirvana Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 1.929 151 698 İstanbul 30 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi aycen #6 bahar35baha .!.: canım ozaman sölediğim şeylerin kullan bence kaliteye çok iyi geliyomuş..birde sprulina yosun kullan tedaviye başlamadan enaz 3 ay bakım yap yumoşlarına inş kalitesi artar.. Genişletmek için tıkla... sağol canım çok teşekkürler
bahar35baha .!.: canım ozaman sölediğim şeylerin kullan bence kaliteye çok iyi geliyomuş..birde sprulina yosun kullan tedaviye başlamadan enaz 3 ay bakım yap yumoşlarına inş kalitesi artar.. Genişletmek için tıkla... sağol canım çok teşekkürler