yumurta gelistirici igne kullananlar gelin deneyimlerimizi paylasalim..

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Merhaba kizlar ben 1yik 2 aylik evliyim erken menepoz teshisim kondu ve 8-9 aydir bebek icin ugrasiyorum en sonunda doktorum igne verdi puregon bugun 3. Gunum sali kontrole gidicem hayirlisi olsun bu arada igneyee baslamadan 1 yumurtam vardi bakalim simdi cogalacakmi veya buyuyecekmi boyle igne kullanananiz varsa deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim .

Merhaba canım geçmiş olsun. 4 aydır menogon + ovitrolle kullanıyorum benimde bir tane bile yumurtam yok adetimin 2. Günü başladım igneye çarşamba dr çağırdı eğer yine olusmadiysa iğneyi arttıracak umarım herşey yolundadır yoksa bir daha tedavi olmayı düşünmüyorum ne yapsam bilmiyorum

Merhaba tatlim oncelikle kafani topla guzelce bi gez dolas kafanda bebek isini cikar cnm sonra tedaviye basla incir ye bol bol incir suyu ic

merhabalar ben geçen ay çatlatma iğnesini oldum heycanla bekliyodum ama malesef adet oldum bu ay ise önce klomen kullandım sonra iğne oldum şu anda 10.gündeyim heyanla bekliyorum bakalım 15.günden sonra adet olmazsam test yaptırıcam inşaallah hayırlısıyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…