Yumurta geliştirici iğneleri kaç gün kullandınız?

Yumurta geliştirici iğneleri kaç gün kullandınız?

• Ankete Katılan
    32
Cevap veren arkadaşlarım çok teşekkür ederim
Diğer arkadaşlarımı da ankete bekliyorum

Canim ben daha baslamadim ama arkadasim 5 gün coglatmak icin 5 günde büyütmek icin kullandi

ben 11 gun kullandim ama baya dusuk dozdu 75 lik gonal f ve bir kutu merional kullandim

arkadaşlar bugün beni de 5. günüm tamam olur olmaz ben de ankete katılacağım inşallah

arkadaşlar kastettiğiniz adetin 3. günü başlanan Gonal F, menagon, puregon vs. midir yoksa uzun protokolde bir önceki adetin 21. günü de başlanabilen Lucrin midir?

Lucrin doğal hormonlarımız baskılansın da yumurtalıktaki rezervlerimizden bir folikül öne çıkmasın, yani çok yumurta oluşsun diye kullanılıyor. Adetin üçüncü günü başlananlar ise yumurtalar gelişsin diye verilen ilaçlar.

arkadaşlar kastettiğiniz adetin 3. günü başlanan Gonal F, menagon, puregon vs. midir yoksa uzun protokolde bir önceki adetin 21. günü de başlanabilen Lucrin midir?

Lucrin doğal hormonlarımız baskılansın da yumurtalıktaki rezervlerimizden bir folikül öne çıkmasın, yani çok yumurta oluşsun diye kullanılıyor. Adetin üçüncü günü başlananlar ise yumurtalar gelişsin diye verilen ilaçlar.

Kırmızı olanlar canım

arkadaşlar inanmazsınız ama 1 denemede 19 gün bu iğneleri kullandım ama gelişmediler.dozu 525 gonalf di.ve yeterince de büyümedikleri için teavi iptal olmuştu... ama 2. denemede 8 gün 450 lik gonalf kullandım yeteri kadar gelişme vardı. demekki bizim ve sebeplerin elinde hiç bir şey yok. dileyen Rabbim dilerse oluyor, dilemezse olmuyorrr. bu yüzden boşuna kendimizi ypratmayalım.

ılk denememde 4 gun 225 doz
4 gunde 150 doz vurulmustum
2.denemedeyiz şuan 6.gun bugun 150 lık vuruldum

Back
X