Yumurta kalitesi için

Gizligizlii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
36
55
38
31
Arkadaşlar 6 ay sonra eşim yurtdışından geliyor ve gebelik düşünüyoruz bende pcos var sizce sağlıklı yumurta için eşim gelene kadar kullanabileceğim en etkili vitamin nedir yardımcı olun lütfen kafayı yemek üzereyim..

Canım bence şimdi burdan ne söylesek doğru olmaz bizde eşimle bebek düşünüyoruz ama ben önce değerlerimi ölçtürdüm aşırı kansızlığım d vitamini eksikliğim çıktı onlar için ilaç kullanıyorum ve doktorlar gebelikten önce 3 ay folik asit kullanmamı söyledi bence sende hastaneye git en azından doktor folik asit verir

Eşim buradayken gonal f tedavisi olduğum için bütün değerlere bakıldı hersey dört dörtlük dedi doktorum 4 yumurta büyüdü ve çatlama iğnesi vuruldum 15 gün sonra adet oldum acaba yumurtalar kalitesiz bir şekildemi büyüdü diye düşündüm..

Alakasi yok maalesef

Akdeniz usulu beslenme tipi oneriyorlar. Ve antioksidan iceren besinleri. Hamurisleri ve paketli gidalardan uzak durabilirseniz ve saglikli beslenirseniz faydasi olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…