Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar yumurta kalitesini direkt olcen bir test yoktur fakat yurtalikrezervine bakmak icin FSH LH E2 AMH ve yumurtaliklarin ultrason ile folikul sayisi sekli ve durumunun incelenmesi bayagi bir fikir verir rezervin az olmasi yumurtalik kalitesini etkileyen faktorlerden biridir fakat bunun yaninda yasam kalitesi birtakim aliskanliklar metabolizma bozukluklari hormonal problemler yumurtalik kalitesi direkt veya indirekt etkiler. kisa protokoller genelde yumurtalik rezervi az olan hastalara verilir am ayni zamanda birtakim zamansal kullanisal kisitlamalar ve kullanim ve de uygulanim kolayligi nedeniyle normal veya yuksek rezervli hastalara da uygulanabilir birseydegil kolay gelsin
merhabalar size bununla ilgili istatistik gondermem lazim mail adresinizi gonderirseniz atarim rezervin az olmasi kalitesizligin mutlaklari arasinda degildir fakat etkilidir
nihal_karaca@hotmail.com
bir de hocam doğum kontrol hapımın bitmesine 6 gün var ama lekelenmeler de var kanama başlarsa adet mi oldum sayıcam yoksa hapın bitmesini mi beklicem oraya gelmek için.TEŞEKKÜRLER AMH 0,4 ÇIKTI BENıM
nihal_karaca@hotmail.com
bir de hocam doğum kontrol hapımın bitmesine 6 gün var ama lekelenmeler de var kanama başlarsa adet mi oldum sayıcam yoksa hapın bitmesini mi beklicem oraya gelmek için.TEŞEKKÜRLER AMH 0,4 ÇIKTI BENİM