• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta kalitesi

kavun_ici

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
145
0
116
İstanbul
Merhaba. Olumsuz 1 tüp bebek denemem var. Öncesinde 2 normal gebelik yaşadım. biri gelişmedi diğeri dış gebelik oldu. yaşım 34. amh sonucum 4,12 çıktı. Sonucun yüksek çıkması sadece rezervin çokluğunun mu gösterir yoksa paralel olarak yumurta kalitesinin de iyi olduğunu söyleyebilir miyiz?

Teşekürler.

Merhaba. Olumsuz 1 tüp bebek denemem var. Öncesinde 2 normal gebelik yaşadım. biri gelişmedi diğeri dış gebelik oldu. yaşım 34. amh sonucum 4,12 çıktı. Sonucun yüksek çıkması sadece rezervin çokluğunun mu gösterir yoksa paralel olarak yumurta kalitesinin de iyi olduğunu söyleyebilir miyiz?

Teşekürler.

Merhaba ,

AMH hormonu daha cok rezerv hakkında bilgi verir . Değeriniz oldukça iyi çıkmış. Ben bir problem olacağını düşünmüyorum.Gebelik kaybınız olduğu için genetik tahlil yaptırmanızı öneririm.

Saygılarımla

mrh
ben 4 ilçalı 1 de naturel 5 denme yaptım eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu vardı
ama bizdeki aslın sorunun yurmuta kalitwm olduğu düşünülüyor ortalma 18 yumurtam oluyor ama işlam gören 3.5 yumurta bularda kalitew yönünden kötü oluyorlar bu 5 denmede sadece 2 defa transfer yalıdı
hormonlarım ve yapılan bütün tetklerimde sorun görünmüyor her şey iyi g,idiyor ama embiryom olmuyor
şimdi bana önereceğiniz her hengi bir vitemin ve ya ilaç varmı birde tektradenemelimiyim
yaşım 35

Teşekürler.

Merhaba

AMH sonucunuz daha cok yumurtalık rezervi hakkında bilgi verir.Yumurta kalitesini gösterecek kesin bir test yoktur.Gebe kalmanız iyi birşeyumudunuzu yitirmeyin.
Sağlıklı günler dilerim

mrh
ben 4 ilçalı 1 de naturel 5 denme yaptım eşimde sperm hareket ve morfoloji sorunu vardı
ama bizdeki aslın sorunun yurmuta kalitwm olduğu düşünülüyor ortalma 18 yumurtam oluyor ama işlam gören 3.5 yumurta bularda kalitew yönünden kötü oluyorlar bu 5 denmede sadece 2 defa transfer yalıdı
hormonlarım ve yapılan bütün tetklerimde sorun görünmüyor her şey iyi g,idiyor ama embiryom olmuyor
şimdi bana önereceğiniz her hengi bir vitemin ve ya ilaç varmı birde tektradenemelimiyim
yaşım 35

HOCAM BANADA CEVAP VERİRSENİN ÇOK SEVİNECEĞİM

tüp bebek yapmadan yumurta kalitesi öğrenebileceğimiz bir yol var mı?

mrh
yaşım 35

HOCAM BANADA CEVAP VERİRSENİN ÇOK SEVİNECEĞİM

Merhaba ,
Sizin Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinden dr.Murat Berksoy ile görüşmenizi öneririm.

İyi günler dilerim

Back
X