Yumurta kist

buney

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
13
1
1
22
Merhaba kızlar adet sancılarım benim çok ama çok şiddetli geçer ağrı kesici asla fayda etmiyor bana o gün işe dahi gidemiyorum o derece serum almadan kendime gelemiyorum gece çok kramplarım oluyor felçli gibi oluyorum ne sağa ne sola dönemiyorjm nefes dahi aldırmıyor yavaş yavaş 7-8 dakika içinde geçiyor adet dışında da hemen hemen her gün günde 3-4 kere karnım ağrıyor bi anda keskin bi adet ağrısı gibi oluyor geçen gece 2 gibi yoğun karın ağrısı yoğun kusma ve kanamam oldu kahverengi kanamam oldu lekelenmeye döndü sonra kesildi sonrasında doktora gittim sol over 2cmm ve ek olarak 8 mm kist tespit edildi bugün başka doktora gittim devlete kist falan yok dedi Yasmin kullan dedi 6 ay boyunca önceden kullandım ama hiç bi şekilde fayda etmedi şimdi de özele geldim

Geçmiş olsun bende de kist var sık idrara çıkma adet döneminde kötü bir ağrı Kıvrandırıyor bazen MR çekilecek şimdi ne olduğu belli olsun diye umarım güzel sonuçlar alırız Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…